Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 13. maj 2016

Mod på dagen

Det sker ikke så tit. Men det sker. Og det skete i går. Der skete simpelthen det, at jeg rent faktisk åbnede en mail fra msn, fordi jeg kunne se på overskriften, at der blandt andet var nogle af de værste Photoshop-fejl. Og efter jeg havde klikket lidt rundt derinde, fandt jeg ud af, at Ozzy og Sharon skal skilles. Eller er blevet skilt, det fandt jeg ikke helt ud af - men han har i hvert fald haft sin krog ude hos en anden kvindes pels. Jeg klikkede videre og læste mange forskellige artikler - og til sidst nåede jeg frem til, at Ozzy havde været Sharon utro - med hendes frisør! Men 33 eller 34 år, var de gift. Man må jo håbe, at det var det værd.

Den sidste artikel, jeg læste, inden jeg lukkede min maskine ned og gik i seng, var en artikel om Prince. Ja. Jeg begyndte at græde. Han sad på en kæmpe, kæmpe formue. Altså, han var milliardær. Ikke millionær, men milliardær. 9 cifre, ikke kun 6. Og ved I hvad jeg læste? Jeg læste ting som at hans nære ven, Van Jones, nu afslører at Prince ikke bare ødslede sine penge væk, eller sad og var nærig. Han gav penge væk, i stor stil. Kæmpe donationer, som folk ikke vidste noget om, fordi han ikke ville have at offentligheden skulle kende til det. Der stod:

Desuden donerede han også penge til miljøorganisationen Green For All, som blandt andet Van Jones også var med i.

"Der er folk, der har solceller på tagene i Oakland i Californien lige nu, som ikke ved, at Prince betalte for dem" (Van Jones)

Den fantastiske, meget korte mand, altså... Så stor en forskel, han gjorde. Van Jones har fortalt, at Prince sendte checks rundt til hele verden, men at ingen vidste det. Er det ikke fantastisk? At være så utrolig uselvisk? At man ikke ønsker en eneste lille smule tak? Han gjorde det 100% for andres skyld, og det er smukt, altså! Sgu!

Læs artiklen her

I dag er det, at Basse og Kirsten kommer. Det bliver hyggeligt. Jeg overvejer at "lave noget" til dem, ud af alt det, som de har givet mig af farvet papir, lamineringsmaskinen og det der, "bare fordi jeg er sød". Men hvad kan man finde på at lave? Jeg synes ikke, at jeg kender dem nok til, at jeg kan få en idé.

Jeg er jo næsten lige vågnet, det er en times tid siden, og jeg drømte, at der var krise, fordi der var udsluppet zombier. I drømmen havde jeg en veninde, og hun hed vist Maria, jeg er ikke helt sikker, men hun spurgte mig, om jeg ville kysse hende. Jeg sagde ja, og jeg gjorde det da også, selvom jeg IKKE brød mig om det. Kysset er muligvis inspireret af "My Super Ex-girlfriend", som vi så i går aftes. Da Matt kysser G-girl in disguise (jeg har fandeme glemt hendes navn. Er det Nancy eller sådan noget?) kritiserer hun hans kys og fortæller ham, hvad han gør forkert. Normalt når jeg har lesbiske/biseksuelle drømme, er de rare.

Jeg burde smutte over i sengen og få et par timer mere. Klokken er kun 7:45,og jeg skal først op klokken 10. Plus at jeg gik i seng ved 2-tiden og stod op klokken 6:45. Så... Må hellere lige lure den så meget som muligt, inden de kommer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar