Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 27. maj 2016

Thoughts on being an asshole

Ja... Der er sket det, at jeg ikke kan få fat på min læge, efter at have ringet 500 gange i løbet af ugen. Nu har jeg så valgt at skrive til ham, og han har skrevet: "Kom i morgen klokken 11 ca" WTF! Nu skal jeg så stå fucker tidligt op for at skaffe kørsel, fordi jeg skal være derinde klokken 11, så skal en flextransport bestilles inden 9:00, og jeg skal samtidig nå at ringe til mine svigerforældre og spørge, om de vil køre mig hjem fra lægen, for hvis de ikke vil, kan jeg ikke komme ned til lægen, hvilket er årsagen til, at jeg ikke kan svare lægen på, om jeg kommer eller ikke kommer. Det er ikke en speciel tid til mig, det er i akuttiden, så han har sikkert allerede glemt at han har skrevet det. Men hvis min svigermor/-far ikke kan køre mig hjem, ringer jeg nok lige derned og melder afbud.

FUCK. Jeg var irriteret forleden, da jeg snakkede med min mor (yeah, I do that now) fordi hun sagde at grunden til, at Renés venner er forduftet, er at han er stædig og bliver ved med at diskutere selvom alle andre ikke gider at diskutere længere.  Jeg sagde "det kan da godt være", fordi jeg ikke vidste hvad jeg skulle svare. Men fuck, nu ved jeg det! Min egen FUCKING far, som hun forsvarer som en gal, selvom han tydeligt har løjet overfor hende omkring begivenhederne forud for uvenskabet, der opstod i bilen den 21. december 2015, har NUL venner selv, fordi han driver dem væk med dårlig humor. Hans eneste ven, som han havde, fik en kæreste. De skulle på besøg hos os (jeg boede hjemme på det tidspunkt), og ja, Torsten, som var tørlagt alkoholiker, røg en del hash, hvilket bare gik op i en højere enhed med at hans elskede kæreste, Hannnes, alkoholproblem. Min far hentede dem inde hos Torsten, og kørte dem hjem til os. Hanne drak nogle Guldbajere på vejen, og hun var ret fuld. Efter nogle dage, vælger min far så at skrive en e-mail til Torsten, som han havde været venner med i 20+ år, hvor han skrev "Hvordan går det med Spritulykken?" - som så var ment som en "Haha, vi havde det sgu sjovt, hvordan har Hanne det oven på alle de bajere hun drak?" Naturligvis blev Torsten utrolig såret over at hans bedste ven igennem så mange år så sådan på hans elskede, og han afbrød kontakten. Min far har haft like 3 eller 4 venner i hele sit liv.

Jeg skulle have husket det. FUCK, jeg skulle have husket det, da min mor sagde det. Dammit. Nu har jeg jo nærmest givet hende ret. Jeg hader denne situation. Argh!

This is so stupid. I'm going to bed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar