Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 22. maj 2016

Nyt!

Why is this happening?! Vi plejer at have styr på pengene, men vi har fandeme kun 600 kroner tilbage til resten af måneden, det er den 22., og René har nogle ting, der er vigtige at købe, plus han skal i biffen den 30. De sidste 2 måneder er pengene bare fløjet ud af vores lommer, uden at jeg kan se på vores indkøb, at vi har købt noget ekstraordinært. Dammit.

Jeg faldt over Guy Tang i går, en frisør, som har lagt videoer, der viser hvordan han arbejder med hårfarve, op på Youtube. Jeg vil sige, at han skaber nogle fantastiske resultater, men hold kæft, hvor er han irriterende at høre på. Hans virkelig overgearede latter, den er nærmest hysterisk, eller måske manisk, han er fuldstændig uudholdelig at lytte til. Men som sagt skaber han virkelig flotte resultater.

Hjemmelavet pizza. Det skulle vi have haft i dag. Men man mister lidt appetitten til det, når posen med mel (som heldigvis var i en forseglet frysepose) er fyldt med larver og nogle "melmøl" agtigt udseende insekter, der var tilmed æg og det hele. Larverne, som var uden på posen (melposen, jeg åbnede ikke på noget tidspunkt for fryseposen - der blev bare bundet en knude på, og så smed jeg den ud, og René gik ned med skraldet - vi smed al mad ud, der var i det skab, og rensede det med Rodalon), ormede sig rundt og var klamme as fuck. Melet var ikke for gammelt, men det var det dér Ølands-hvedemel - jeg ved ikke, om det gør en forskel. Så her til aften skal jeg gøre rent. Yay.. eller noget.

Min mor... Jeg savner hende. Jeg savner hende meget, og selvom jeg har andre, der hellere end gerne vil træde til og støtte mig... Det er ikke det samme. Min mor er her måske ikke mange år endnu. Jeg bliver dømt på, om jeg ringer til hende eller ej, men bør jeg egentlig ikke selv stå til regnskab for mine egne handlinger? Tage mine egne beslutninger? Jeg ved godt, at jeg sikkert ikke burde ringe, men jeg synes jeg har lov til det. Mit liv er for kort til uvenskab med min mor. Jeg elsker hende virkelig, virkelig højt.

Okay. Jeg har ringet. Først var hun afvisende, faktisk vred over at jeg ringede. Men det endte med, at vi snakkede i 30 minutter, og fik talt en smule ud. Vi får nok ikke talt ud omkring det, for hun er ikke enig i de ting, der skete. Vi har ikke samme opfattelse. Men jeg ønsker at have et forhold til hende igen. Hun er som sagt min mor.

Vi må se, hvad vi kan brygge sammen, for René og min far kan bare ikke sammen. Det har de vel egentlig aldrig kunne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar