Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 19. maj 2016

Selvstudier

Jeg er startet på FUrix i dag, og klarer det forbavsende godt! Jeg tager 2 tabletter dagligt, og jeg har endnu ikke tisset i bukserne! Jeg tager 40mg morgen (kl. 09:00) og 40mg eftermiddag (kl. 15:00) og jeg har haft et godt "flow" i tisseriet i dag. På et tidspunkt drømte jeg, at jeg var på Køge Sygehus (som nu hedder Sjællands Universitetshospital Køge) og skulle have taget blodprøver, men kom det forkerte sted hen. Mens jeg ventede på at komme til det rigtige sted, fik jeg pludselig en tissetrang som var meget voldsom, men jeg kunne ikke forlade min ventepost.  Primært fordi jeg sad i en kørestol, men også fordi jeg ikke kunne forlade min plads i køen, da jeg så ville ryge om bagi, når jeg kom tilbage. Pludselig vågnede jeg, fordi min krop havde registret, at jeg rent faktisk SKULLE tisse. Så jeg skulle skynde på mig ud på wc'et, og selvom jeg først skulle køre både hoved- og benende ned på sengen, ud af den, ud på badeværelset og kæmpe med underbukser og ble, nåede jeg det! Oh yeah! I AM THE QUEEN OF PEEING!

Jeg har sat mig selv for, at jeg vil genoptage det der med at læse om ting, der interesserer mig, på nettet, evt. købe bøger om emnerne, og skrive små "rapporter" om dem, til egen glæde. Jeg er jo allerede godt i gang med katte. Katte er sgu ikke så mystiske, som jeg havde regnet med - i hvert fald ikke psykologisk, hvis man skal tro det, jeg har lært indtil videre :)

Men der er jo så mange andre ting, der stadig ligger dybt i mig. Min interesse i religion (primært de kristne, især katolicisme) er stadig nummer 1, efterfulgt af psykiatri, derefter 2. Verdenskrig, og så tror jeg, at historie kommer ind, efterfulgt af en kombination af historie og vikingevåben, og som rosinen i pølseenden, katte. Alle disse ting, og mange andre ting, vil jeg udforske nærmere, og jeg vil også tage mig tid til at gøre det, og ikke skynde mig at læse om det på Wikipedia, og tro, at jeg ved alt, som jeg på et tidspunkt gjorde med Dr. Mengele. Det holder jo slet ikke, der skal flere kilder til, for at kunne sammenholde tingene = kildekritik. Det lyder faktisk så spændende, at jeg vil kaste mig ud i det, allerede nu!

Jeg har alligevel ordnet køkkenet for i dag, så jeg har ikke mere, jeg SKAL i aften. Jeg har resten af denne torsdag til mig selv :) Dejligt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar