Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 18. maj 2016

Sådan går det nu!

De sidste 2 gange, jeg har skulle bestille en sygetransport, har de fundet min adresse i Aalborg, når de har fået mit personnummer. Jeg har aldrig boet i Aalborg. Jeg har kun været i Jylland en eneste gang: da jeg var på lejrskole med min klasse i folkeren. Det var i Sønderjylland, og byen hed vis Løjt Kirkeby - det var ellers meget hyggeligt. Ikke turen - lejrture er aldrig hyggelige. De er klamme. Men byen. Og vi tog til Tyskland, en enkelt eftermiddag, bare sådan lige for at hygge os. Jeg købte et rødt håndklæde med noget broderi på til min mor. Hun bruger det stadig. Hehe.

Jeg har sgu, believe it or not, næsten fået has på alt det vand i benene, jeg har bøvlet med i  faktisk 9 dage i dag.  Jeg har fået ankler igen, og selvom huden er superøm, er vristene eller ikke dobbelt størrelse. Yeah bitch!

Emma skal til dyrlægen om 1 time. Basse kommer og henter hende og René, og så kører de til dyrlægen. Det bliver rart at få hende tjekket igennem, selvom jeg sikkert ikke er helt tilfreds - jeg er lidt en hønemor. For min kat. Jeg håber at hun ikke bliver sulten, jeg må hellere fodre hende godt :)

Godt. Så kom hun afsted. Nu skal jeg bare sidde her og vente på, at hun kommer hjem igen. Jeg er spændt på at høre, hvad dyrlægen siger - udover at hun er lidt for rund.

Emma er kommet hjem nu, også René, vi har spist, vores vejledere har været her, jeg har taget en lur på 2 timer og nu sidder jeg her igen. Emma er i fin stand. Dejligt.

Jeg har sat noget MJ på, fordi jeg pludselig fik sådan en trang til at lytte til hans musik. Den dyreste musikvideo, der nogensinde er produceret, er den, han lavede sammen med Janet (hans søster), "Scream", til pladen "HIStory: The Past, Present and Future", jeg mener at den udkom i 1995. Nummer 2 på den liste over de dyreste musikvideoer nogensinde produceret, var Madonnas "Die Another Day". Lige nu har jeg fået fat i "Earth Song" - jeg ved godt, at det er lidt "taber-agtigt" at elske den sang, fordi han i videoen til den tilsyneladende får sig selv til at fremstå som Jesus eller en ny messias. Men jeg synes bare at selve sangens lyd er ekstremt fed. Koret og det der - det er virkelig godt, altså. Jeg elsker også "Stranger In Moscow", men i den sang er det mest den bridge, der kommer, når han synger noget om at leve i fare.  Han var en god sanger.

Min mand er sulten igen. Men OK, der er også gået mang etimer siden jeg gav ham mad sidst - vi har jo haft vores vejledere på besøg - jeg skulle møde min før første gang, for indtil nu har vi været fælles om Renés - og efterfølgende gik jeg i seng. Tror at jeg lavede mad omkring klokken 13:15 eller sådan noget. Så han har kun fået to måltider i dag. Jeg har spist 500g vindruer og en lille bakke jordbær. Tak til René, i øvrigt, for at købe dem :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar