Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 1. maj 2016

Wanna be my sidekick?

Jeg har lavet 4 kort i dag. Blandt andet en indbydelse min fødselsdag, hvor René er den direkte målgruppe. Han er blevet inviteret til at være min "sidekick" på onsdag, og så har jeg vedlagt et "svarkort", hvor han skal sætte kryds i en af fire felter:

  • Ja, selvfølgelig. Jeg har alligevel  ikke andre planer.
  • Ja, for pokker! Denne indbydelse har jeg ventet på i et helt år!
  • Jeg skal lige tjekke min kalender, for min grankusines fætters søns bedste ven har vist fødselsdag.
  • OH HELL NO!
Han har ikke svaret endnu. Hehe. Jeg har også været kreativ på andre punkter i dag. Jeg har f.eks. lavet en æske, så jeg kunne pakke min smukke .. hvad hedder sådan noget... Jeg har tegnet en krone (en kongekrone) og en banner på hver side, skrevet "The King of Minds" under, efterfulgt af en stjerne, og under den, har jeg skrevet KBJs navn, jeg har klippet det til og sat det ind i en hvid træramme med plexiglas fra IKEA. Jeg skal op til KBJ i morgen så jeg har haft travlt med at spekulere over, hvordan jeg ville pakke den ind - den har været færdig længe.

Men jeg bestilte en bil til i morgen tidligere på ugen, så jeg skal være klar i morgen. Klar til verden. Uha uha. Det skal gå. Det skal det bare. Det minder mig om, at jeg skal have fundet nogle papirer frem, som jeg skal have med derop...! Det var sgu da meget godt, jeg lige kom i tanke om det.

Min nevø har fødselsdag den 14. maj, og han ønsker sig kasketter. Hehe. Totalt flashback. Jeg har naturligvis allerede sørget for, at der er blevet købt en kasket nu, selvom jeg først fik ønskesedlen for ganske få timer siden. Jeg har købt en lyseblå Superman kasket fra New Era inde hos www.capstore.dk Jeg har bedt om at få den sendt direkte til min svigerinde, fordi jeg nok ikke ser dem før hans fødselsdag, og de flytter jo til Schweiz meget snart - min bror er allerede flyttet derover, og er gået i gang med at lede efter et sted, de kan kan bo. Det hus, de bor i nu, er blevet solgt, og de skal være ude af det sidst i maj. Der kommer en masse biler og henter deres møbler, og kører dem til deres nye hus/lejlighed i Schweiz - det var i hvert fald det, jeg forstod på min svigerinde.

René kom hen til mig lige før og gav mig et kys. Han tog en af mine blyanter og satte kryds i felt nummer 2, og sagde "Jeg har ventet mere end et år" og gav mig et kys. "Jeg har ventet flere år på at du ville spørge mig, om jeg ville være din sidekick" Aww... Gotta love him.

Det er sært, men nu, hvor jeg har fået et højere bord... Mine albueled skal konstant "knækkes" for at at "frigøre" den spænding, der opstår inde i leddene. Det er lidt svært at forklare, men folk med hypermobile led ved sikkert godt, hvad jeg snakker om. Men det virker som om, at jeg har fået en skade af en art i den højre arm. Af og til løber der elektrisk strøm igennem den (en følelse, ikke reel elektrisk strøm), som et stød - som når laboranterne stikker forkert, når man skal have taget blodprøver, og de rammer en nerve. Jeg ved godt, at jeg nok selv er skyld i det, fordi jeg sidder og hælder mod højre. Lige nu, i skrivende stund, hviler min højre underarm på bordet, og albuen stikker lige et par centimeter ud. Den venstre underarm er løftet, og jeg rammer kun med håndleddet. Det giver også et ret godt indblik i, hvordan jeg sidder med resten af kroppen: jeg sidder vitterligt og hælder til højre, og jeg støtter mig til bordet med armen. Benene skal jeg helst have strakt lidt ud, fordi jeg får vand i anklerne, og især den højre, hvor jeg har den der kæmpe gevækst, som er kommet af slidtage, antageligt fra stolen ( - jeg er blevet indkaldt til nærmere undersøgelse med henblik på at få den fjernet på Nykøbing Falster sygehus) som kommunen har lånt mig, men som ergoterapeuterne ikke vil indstille, selvom jeg har sagt 40 gange at den er for høj til mig. Jeg har en tendens til at sidde med fødderne inde under den stol, jeg sidder på, men når jeg har så meget vand i benene, som jeg har nu, er det svært.

Jeps, og jeg er ret sikker på, at det voldsomme udbrud af "akne", jeg lige pludselig har fået, skyldes Vibradox. For jeg har ikke haft akne i flere årtier, men det kan være en bivirkning ved denne type antibiotika. Det står godt nok ikke lige i Vibradoxs indlægsseddel, men så står det i så mange andre af den slags tetracyliner.

Damn... Klokken er 21, og jeg har lyst til at gå i seng nu.  Jeg føler mig træt, udmattet og egentlig også ret overbelastet. Men klokken er kun 21. Jeg kan ikke gå i seng nu. Så vågner jeg klokken 4, og så er hele min dag bare ødelagt. Jeg må nok hellere finde på noget at lave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar