Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 26. juli 2016

Er jeg virkelig bange for skabet?

Hele dagen. Miav-miav-miav. Jeg bliver FUCKING SINDSSYG i mit hoved hvis jeg hører det bare én gang til! Jeg skal have et bambusrør, så jeg kan skyde dartpile fyldt med tranquilizer efter hende, for jeg magter det simpelthen ikke et minut længere, jeg er et kussehår (undskyld mit franske) fra at hoppe ud af mit vindue. HVAD SÅ OM JEG BOR I STUEETAGEN og teknisk set bare kan gå ud. I don't give af FUCK. I can't take it anymore. I'm going insane! Turning into a madman! A mad woman. Jeg sveder, mit hår klistrer, jeg har menstruation, min kat miaver hele tiden og helst så højt som muligt, og min mand er konstant sulten - JUST BEAM ME UP SCOTTY! I can't take this anymore! I'm sooo tired right now... Zzzz....

René faldt i søvn med hovedet på min mave i går. Det lyder ikke mærkeligt, vel? Hvad så, hvis jeg fortæller, at det skete fordi han sad på sengekanten, lige lænede sig tilbage, lagde sig ned og ramte min mave, og jeg strøg ham over håret, og til sidst åbenbart er faldt i søvn sådan, og er vågnet 07:25, da uret ringet 1. gang - mig uden dyne på, fordi Renés nakke hvilede på den, og René med fødderne solidt plantet i gulvet? Jeg har endda sovet med min hånd på hans pande! Haha. Gotta love that.

Jeg hjalp ham med at vaske hår forleden dag. Tog et  billede af ham bagefter. Jeg var solgt. Fuldstændig. Det var bare det helt rigtige motiv. Hans smil gik direkte hen hvor det måske ikke burde, men det gjorde det, og alligevel, selvom jeg personligt blev seksuelt opstemt af at se på det billede, som egentlig bare er Renés hoved, det er taget ca. 10 cm fra skuldrene og op til toppen af ansigtet. Måske nemmere sagt: Fra kravebenet til hans ansigt til hans øverste krølle. Men altså, det er det, som billede forestiller, og for får kriblen overalt når jeg ser det billede, bare tanken om det er nok, og jeg valgte alligevel at sende det til hans mor, fordi - det er et universelt godt billede.  Det er godt til alt, måske bortset fra et CV, men det får han ikke brug for. Det billede er det bedste billede, jeg personligt nogensinde har taget af ham, og jeg synes, at det er det bedste der eksisterer af ham. Der er et, der kommer tæt på. Men ikke helt. Dette billede. Oh my GOD. Og jeg ser det hele tiden. På ham. Når jeg vender mig om og kigger på ham, er han bare så fantastisk DROP DEAD GORGEOUS! Jeg har bare lyst til at... Do the nasty. Det er virkelig ærgerligt at der ikke er nogen af os, som grundet smerter lige pt. er i stand til det. Hvis René tager flere smertestillende for at kunne klare det,  falder hans lyst - så er det jo ligegyldigt. 9 års bryllupsdagen er også ved at nærme sig, der er kun... 3 måneder tilbage. Ah... Jeg synes fandeme at det er utroligt at al den tid bare er fløjet forbi mig. Det føles som... jeg ved ikke... 2 eller 3 år eller sådan noget. Ikke i nærheden af 9 år. Tror René føler det samme.

Vi har spist hjemmelavede burgere i dag. Lavede selv dressingen. Se opskriften på min anden blog her: bare-iorden.blogspot.dk "yummee"

Vi har et skab, der skal ryddes op i. Det har ikke været åbnet i lang tid, og der står en masse kasser foran. Jeg er bange for, at der bare er en million edderkopper derinde, eller nogle andre dyr - biller, eller møl eller noget fjerde. René har udskudt det ret længe. Jeg tror, at vi tager hun på det i morgen, om ikke andet, så når vores vejledere kommer.  De vil nemlig rigtig gerne stå  og se på, at vi gør det. Det er den slags, de kalder "hjælp".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar