Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 29. juli 2016

Jeg er lidt ked af det, for jeg har taget 1 lille bitte lur i dag, tror jeg, nej, jeg tog også en lige omkring klokken 12:30 på 1 time, men jeg er bare så ikke træt lige nu. Jeg sidder og er så forelsket som nogen kan være. Jeg har hørt den, men jeg tror ikke, jeg sådan rigtig har "lagt mærke til den" før i dag, da den skulle anmeldes, men Megadeths "Super Collider" er SÅ MEGET min nye yndlings-Megadeth plade. Jeg ved godt, at det ikke er heavy metal i ordets forstand, men den er så sygt fed at jeg er helt høj, og jeg er sgu ikke i stand til at gå i seng nu! Jeg ved godt, at klokken er 4 om morgenen og at René er gået i seng, han ligger bag mig og sover, men jeg har jo heldigvis hovedtelefoner med et lukket "system", så der kommer stort set ikke noget lyd ud. Eller ind. Andet end det smukke Megadeth. Det er fandeme fedt. Det, der er fedt, er det melodiske. Jeg ved godt, at jeg dybest set rigtig godt kan lide når de er mere speed metal agtige, men denne plade sparker min røv! Den er federe end Youthanasia, som ellers var den eneste, der sådan rigtig kunne hamle op med "Countdown To Extinction", og den er nok mest fed - nu - fordi den har sentimental værdi. For "Super Collider" er BEDRE. Yeah, I said it. Jeg elsker den plade! Hvis jeg kunne sove i sengetøj, der spillede musik fra den plade hele tiden, om og om igen, ville jeg gå i seng nu og sove for evigt. Goddammit! I LOVE THAT SHIT!

"BUILT FOR WAR- WHAT DO YOU THINK YOUR FISTS ARE FOR?!" - Kan det mon siges meget mere simpelt? Don't think so! OMG, jeg er dybt forelsket i denne plade, jeg har det hele - kilden i maven, et smil på læben, gåsehud, arme og hænder der ofte slipper keyboardet for at spille luftguitar, og jeg får da også headbanget i det omfang, mine hovedtelefoner tillader det. Jeg lipsync'er endda, og jeg kan ikke teksterne 100% endnu, men det er tæt på! Jeg elsker denne plade!

MEN.

Jeg har også lige noget andet, jeg gerne vil ytre. Jeg har set "Behind the Music: Pantera" her til aften. Jeg græd, da jeg så reaktionerne på Dimebag Darrells død. Jeg kan godt huske hvordan jeg følte dengang jeg hørte at han var blevet skudt. Jeg har aldrig været fan af Panteras musik, men jeg har hørt deres musik,og jeg har da også 4 plader. Eller har jeg 5? Ja, for jeg købte vist en liveplade på et tidspunkt. Nå, men det, jeg vil sige er: Det er et tab af dimensioner at Dimebag Darrell blev taget fra verden på daværende tidspunkt. Men jeg kan ikke se, hvorfor Phil Anselmo bliver hængt så meget ud, som han gør. Det var shitty at han holdt dem hen. Sure. Men han kom ikke godt ud af det med resten af Pantera på det tidspunkt i deres levetid, og han var blevet afhængig af heroin over jeg mener 3 gange. Hans ryg var smadret, og han skulle have en meget svær og tidskrævende rygoperation. Og ja. Det er sgu lort at han fik lavet den for sent til at kunne redde Pantera og dermed (måske) Dimebag Darrells liv. Men prøv at hør her: Manden var JUNKIE. Hvad forventer de? Han fik ikke lov til at komme til Dimebags begravelse, fordi hans kæreste sagde til Phil straight out: "Hvis du dukker op, skyder jeg personligt selv hovedet af dig". Og de kommentarer der stod under videoen var allesammen kommentarer, som hater på Phil. Og jeg vil bare sige: STOP. Det er svært at komme ud at et stofmisbrug. Hvis I ikke selv har prøvet det, så hold jeres kæft. Det hele var bare én stor pærevælling af uheldigheder. Det blev lagt ud som at de andre medlemmer af Pantera listede på æggeskaller omkring Phil, fordi han var utilregnelig. Han var højst sandsynligt lunefuld og reagerede utilregneligt. Men når man er smashed up on heroin, og folk omkring en begynder at opføre sig mærkeligt, er det nok ikke en årsag til at man får større lyst til at hænge ud med dem. Mange af de ting, der blev sagt, var jo selvfølgelig ord mod ord. But let's face it. Phil Anselmo var ikke skyld i Dimebag Darrells død, selvom han blev citeret for at have sagt at han havde brugt for en ordentlig omgang tæsk. Phil siger, at det blev sagt efter interviewet var slut og derfor ikke burde være citeret på forsiden at bladet. Dimebags bror, Vinnie Paul, siger at han har hørt båndet, der blev optaget med interviewet, og at det blev sagt med en stille og rolig stemme. Men han bekræftede ikke i "Behind The Music" om Phil havde sagt det efter interviewet var slut. Under alle omstændigheder burde Phil have vidst bedre end at sige den slags til en journalist, men igen: stop the hating, people.

OG:

Turn it on again med Megadeths "Super Collider"! Hell Yeah! Skal I have videoen til den sang? Titelsangen? Det er ikke den fedeste sang på pladen, men det er en af de fedeste. Jeg tror ikke, at der er en, der er federe end nogen af de andre. Jo, ved I hvad, denne sang er sgu nok lige ét tryk på volumeknappen bedre... Men "Kingmaker", "Burn!", "Built For War", "Don't Turn Your Back..." og "Cold Sweat" er fandeme næsten lige så fede!

RIKKE CELEBRATING MEGADETH 
FOR THE REST OF THE YEAR 
WITH A 3 YEAR OLD RECORD

(I know they released "Dystopia" in January this year)

'DETH FOR THE PEOPLE! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar