Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 31. juli 2016

"It ain't the money you got...

... No, it's the money you spend!"
(D:A:D, "Making Fun Of Money")

Dette er, hvad jeg har af udgifter i august måned allerede:

  • Renés tandlægeregning (endnu ukendt beløb, afsat: 1.000,00 kr.)
  • Rikkes tandlægeregning (endnu ukendt beløb, afsat: 1.000,00 kr.)
  • Fodterapeut som kommer hjem til mig fordi jeg har ødelagt mine fødder (ukendt beløb, der er endnu ikke sat et fast beløb til side)
  • Psykolog til mig, 925,00 kr 

OG NU:
  • Skadedyrsbekæmper (endnu ukendt beløb)

For ja. Skabet, som Katja kom skulle hjælpe med at tømme, var fyldt med dyr. Døde, godt nok - men til gengæld fandt jeg levende dyr på 2 bøger, som ikke befandt sig i skabet. Så vi skal i hvert fald have en ud at kigge på skade-omfanget.  Stort set alt er smidt ud, men jeg vil gerne bevare så mange bøger som muligt. René havde nogle ældgamle rollespils-hæfter dateret tilbage fra 1981 (det må man gerne sige, når man selv var 1 år i 1981 - René var 5 år i 1981, men han begyndte vist først at spille rollespil først i 90'erne). Der var seriøst mange, og jeg tror faktisk, at hvis man tager dem, som var i god stand, vil han kunne få 10-15.000 kr for dem. Men de har jo sentimental værdi for ham. I går sad jeg fra klokken  ca. 15:30 til klokken ca. 01:00, lige afbrudt af et par rundstykker til aftensmad, og bladrede samtlige af hans hæfter igennem, for at se, om der var spor af dyr i. Det var der ikke. Så jeg har pakket dem ned i en hvis skraldepose og lukket den med en ganske almindelig hvid klister-label, jeg har brugt de samme labels til at skrive på, hvad de forskellige poser indeholder. Der var 3 skraldeposer fyldt, og så har han også spillet "EMER", æsken er i lidt dårlig stand, men hæfterne inden i fejler intet. I dag har jeg brugt det meste af formiddagen på at sortere computerkasser + indhold - dvs. grafikkort, faner og kabler - og jeg har fået pakket så meget sammen, at vi i morgen lige kan rydde hurtigt op, inden min vejleder kommer, og snuppe spisebordet ind i spisestuen igen.

Men som sagt: min fod er fuldstændig ødelagt. Der sidder en stor klump af hård hud under hælen og et stykke ind under fodsålen (jeg er "platfodet"), René har forsøgt at fjerne det i dag, men det hjalp ikke - gjorde det nærmest værre. Såøh... Måske er det bedst at vi sådan lige ser tiden lidt an.

Som vi sidder her, i vores økonomiske krise på 2. måned i træk, har jeg brugt 52 kroner. Jeg har købt en cykelpumpe, samt en keramisk stegepande, og inklusiv fragt, skulle jeg betale ca. 255 kroner, men jeg havde ca. 203 point på mit coop-kort, så dem trak jeg på, og skulle kun betale 52 kroner. Emma fik lidt mere mad end beregnet. Jeg har kun købt Sheba denne gang, for det er det, hun gider at æde i øjeblikket. Jeg har købt "Saucelover: Tun", "Kylling i kryddersauce" og "Classic: Laks", og så har jeg købt Catessy kylling og lever-sticks samt BBQ-ande-sticks. Jeg har valgt, at det kunne være spændende at købe noget mælk til hende, og fandt noget, der IKKE stod Whiskat på, nemlig, igen, Catessey, der igennem zooplus har solgt mig 6x250ml for 38,95 kr

Men efter jeg havde afsendt bestillingen, kom René og sagde at han gerne ville have haft muligheden for at købe noget legetøj til Emma, noget, som han havde valgt, fordi det altid er mig, der køber det, som hun ender med at kunne lide. Derfor loggede vi på igen, og jeg bestilte nogle ekstra ting. Jeg skriver et indlæg om det på hendes blog om lidt, hvis nogen er interesseret i den slags, og adressen står i min linkliste.

Derudover udkommer der den 30. august i år det nye World of Warcraft, og René er klar til at give det en ny chance. Så jeg har sagt god for at han køber spillet, faktisk også at han pre-order det, og at han køber det på månedsbasis - det er vi jo vant til fra i gamle dage. Det koster ca. 100 kroner om måneden at spille spillet online.

Han har også, for at det ikke skal være løgn, bestilt en lidt større ordre hos det firma, han bestiller sin e-juice hos det firma, han nu bruger, jeg kan ikke huske det, det er vist i USA. Så med andre ord: Vi har brugt halvdelen af vores formue inden måneden er gået i gang! Tragisk! Engang imellem kunne jeg godt tænke mig at være rig. Motherfucking rig. Så rig, så jeg kunne tørre røv i pengesedler. Det er jo også det, man vel snart kan, hvis vi skal leve i et "pengeløst" samfund, og have alle vores penge på vores konti og betale med kort og Mobile Pay og andre services som den. Hvis min farmor lever længe nok til at opleve at hun ikke kan gå ned i en butik og betale med "rede penge"; så tør jeg slet ikke tænke på, hvordan hun vil reagere. Think about those oldies, man... Har René taget en sovepille, eller spacer han bare for vildt bag ved mig? Jeg bør nok ikke vække ham. Men fjernsynet kører og alt muligt andet... Shiiiit... Well, I guess I should be off to bed also, then.

Så kommer Emmas indlæg først op i morgen, medmindre jeg ikke kan sove. Den slags sker. What the fuck is he saying?! Is he even saying anything, or is it just sounds and growls coming out of his mouth?!

I'm out!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar