Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 7. marts 2017

Det ser lysere ud (for mig)

Jeg har jo (som jeg ikke kan huske om jeg har beskrevet her) lavet en mindre kemisk forbrænding i mit ansigt, da jeg i lørdags rensede mit ansigt. Fejlen var (efter min bedømmelse) for det første at jeg rensede mit ansigt med rensemælk og derefter gav det en virkelig grundig "rubbing" med skintonic, for derefter at afslutte med en natcreme, og alt dette inden for den første time efter at være kommet hjem fra en gåtur i koldt vejr. Min hud er ikke vant til at blive udsat for "verden". Jeg er altid indendørs, men pludselig var jeg ude, første gåtur, og så kommer jeg hjem og giver mit ansigt den tur. Jeg blev fuldstændig, med det samme, tomatrød i hovedet. Det brændte ikke, men var meget varmt og lidt "puffy". Hævelsen faldt i går, og det meste af den røde farve er begyndt at forsvinde i dag. Jeg er næsten tilbage til min normale hudfarve.

Da jeg ville fortælle denne historie om en kemisk forbrænding af skintonic til min veninde, fik jeg denne linje tilbage: "Bwarhahahaaha – troede jeg sgu ikke man kunne". Det er faktisk... Ja. Jeg blev bare lidt overrasket.

Lige nu, hvor der er gået endnu en dag, fordi jeg ikke fik skrevet indlægget færdig i går, sidder jeg og venter på at vi skal ud at gå. René har sat en dvd på, jeg har lavet til ham, og den musik, der er på, betyder så meget for mig, at jeg faktisk sidder med tårer i øjnene. Hehe. Jeg elsker virkelig de sange - og jeg elsker René.

Jeg synes, at vores forhold den sidste uges tid har opnået en højere ... hvad er ordet... Vi har fundet "nøglen" til vores lykke, tror jeg. Vi har haft et forholdsvis stort skænderi, i går, men vi fik ret hurtigt løst problemet, og vi var faktisk ikke efterladt med sårede følelser nogen af os, da vi ligesom vendte tilbage til "hver vores". Det er ikke så tit det sker. Men det er sket nu, og det er et virkelig stort skridt for os. Jeg er utrolig lykkelig for tiden, hvilket selvfølgelig clasher med ulykkeligheden over min svigerfars situation. Men i mit ægteskab - der er det lykke 101. Jeg elsker det! 💓

Jeg synes at jeg klarer det der med at gå tur rigtig flot. Det er med STOR hjælp og støtte fra min hubby, naturligvis, men det gør ikke min stolthed mindre. Jeg har næsten gået 1 kilometer henover et forløb på 3 dage - det er mere end jeg har gået i det sidste halve år tilsammen. Så jo, jeg er ret stolt.

Nu vil jeg slutte. Jeg har aftalt med mig selv, at sladder og ligegyldigt tidsspilde på Youtube ikke skal tage min tid, og jeg har holdt det rimelig godt. Jeg tilbringer meget tid på Youtube, men det er ikke på at se på sladder og "top 10"-lister og den slags. Jeg ser ting, som har relevans for mig - dokumentarprogrammer og den slags. Jeg synes selv, at det er OK. Jeg vil gerne have skrevet mit essay om de nordiske guder og kristendom færdig inden jeg går i gang med noget nyt. Men jeg har et projekt planlagt, og jeg glæder mig allerede! Woohoo!

6 kommentarer:

  1. Du skal ikke skrubbe dit ansigte med skintonic! Det skal "smørres" på forsigtigt med vat.
    Godt at du har været ude at gå! <3

    Håber i har det godt<3

    // Hatten

    SvarSlet
  2. Det, jeg plejer at gøre, er at køre hen over huden med en vatrondel vædet med skintonic. Jeg plejer at gøre det én gang, så alle steder i ansigtet kun får "et lag" skintonic. Men fordi jeg sad og så fjernsyn samtidig, mistede jeg bare helt tidsfornemmelsen, og pludselig sad jeg med det der ansigt...

    Jeg har aldrig sådan rigtig været den store skintonic-bruger, før jeg begyndte at bruge Cliniques 3-trins program, og jeg fandt ud af, at det var temmelig heftigt. Dog ikke på mig. Jeg fandt ud af, ved en tilfældighed, at det var perfekt til at fjerne pletter (fra f.eks. hårfarve) på min vask. Men jeg brugte det i et stykke tid, og min hud blev perfekt! Så stoppede jeg, og her i de sidste ... 3-4 måneder, har jeg kørt med Änglamark (fra coop) i både rensemælk, øjenmakeup-fjerner og skintonic. Nu har jeg så købt en natcreme, fordi jeg ellers kun havde en L'oréal dagcreme. Min hud er ved at blive ældre, jo. Det er lidt tragisk, når man kun er et par måneder fra at fylde 37, men altså - jeg er ikke det menneske, der holder på evig ungdommelighed, og eftersom jeg aldrig drikker vand, er det ikke så nemt at holde rynkerne for døren, selvom de ikke presser sig på endnu; jeg ser ikke gammel ud. Men der går ikke mange år før jeg gør.

    Vi har det godt. Hvad med dig? Går det stadig godt med studiet?

    SvarSlet
  3. Det er godt at komme ud i frisk luft, for det gør tilværelsen mere lys, og så er motion jo sundt.
    Jeg glæder mig til at komme ud i bøgeskoven, når bøgen ellers har tænkt sig at springe ud, og der går jo nok et stykke tid endnu.
    Lige i øjeblikket ligger jeg en smule underdrejet med en gang forkølelse, og Gud hvor jeg dog hader den møgsygdom. Men det forsvinder nok af sig selv håber jeg, og bruger flittigt min næsespray.
    Men fortsat god søndag :)

    SvarSlet
  4. Jeg havde engang en veninde, som blev afhængig af næsespray. Fordi apoteket begyndte at påtale hendes overdrevne indkøb af næsespray, begyndte hun at "sprede sine indkøb" ud over flere butikker og apoteker, og begyndte at sige til alle, at lægen havde ordineret det mod allergi. Han skulle angiveligt have sagt til hende, at hun havde brug for den næsespray, fordi hun ikke havde nogen fimrehår i næsen. Når jeg (og andre) sagde til hende at grunden til at hun måske ikke havde fimrehår i næsen netop måske KUNNE være på grund af hendes overdrevne forbrug af næsespray, lukkede hun bare af og kommenterede det ikke. Sær type.

    SvarSlet
  5. Men god bedring, i øvrigt :) Jeg sender en hel stråle af helbredende tanker i din retning og håber at nogle af dem rammer!

    SvarSlet
  6. Jeg har det bedre i dag, og har ikke haft brug for næsespray i dag. Så det går fremad...
    Jeg ved godt at næsespray indeholder stoffer som gør afhængig, så man må kun bruge det en kort periode.

    SvarSlet