Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 17. marts 2017

Jeg er så træt

Hvorfor kan jeg ikke se Nettos tilbudavis, når jeg endelig skal? Irriterende.

Jeg skal have ordnet mange ting i dag, og jeg har slet ingen energi. Min svigerfar har det meget dårligt, og det går mig meget på.

Katja kommer om lidt, for hun og René skal aflevere flasker. De skal nok også købe lidt ind. Jeg ved det ikke.

Nå. Yet a day gone by. Jeg har sovet hele dagen. Jeg ved ikke, hvorfor jeg er så træt. Jeg har ellers fået min dosis af frisk luft i dag, og det var dejligt. Det er bare som om jeg slet ingen energi har... Mon 35µg D-vitamin er nok? Jeg må se at komme afsted, så jeg kan få taget de blodprøver. Men det er helvedes svært når man sover...

Et essay, jeg har skrevet, er blevet væk. Jeg kan vitterligt ikke finde det NOGEN steder - og det betyder, at jeg kun har én mulighed tilbage: at forsøge at lave et nyt. Jeg forstår bare ikke, hvorfor jeg har smidt det ud. Men det kan være røget ud ved et uheld. Fakta er, at jeg ikke har en kopi på min computer, så jeg kan ikke bare lægge mig ned og slappe af. Det skal gen-skabes. Som om jeg ikke havde nok på "to do" listen allerede.

På sin vis er det meget rart at jeg har ting, jeg interesserer mig for, som jeg kan lave, men når man konstant er for træt til at foretage sig en skid, så falder det, der lidt appellerede til mig til at starte med. Lige nu mangler Emmas bakke at blive skiftet, og så er jeg "færdig for i dag".  Så kan jeg gå i seng. Men klokken er 22:40, kun, og René vil sikkert forlange at vi skal ud at gå. Jeg har ikke "for ondt", jeg har bare "ondt", og hvis jeg kan passe mine sko, ja, så har jeg ingen undskyldning for at blive hjemme. Så må jeg ud. Det er bare... Jeg har virkelig knoklet ude i køkkenet. Vores opvaskemaskine skal gøres ren. Vi har købt noget citronsyre og noget andet, mere dagligdags rengøringsmiddel til den, så vi kan få ordnet det lidt oftere. Vi har haft den i et par år uden at vide at den skulle gøres ren med citronsyre, så det var meget rart at finde ud af det. Bare synd at vi måtte miste et spækbræt på grund af det. Vi har en stor opvaskemaskine, og selvom vi skyller alt af, inden det kommer derind, så er vi stadig kun 2, og det tager sin tid at fylde den. Og nu har vi så været ude for, at et af vores plastic-spækbrætter blev fyldt med mug. Så ud med det, ud med alt det, der blev vasket sammen med, og så rengør vi maskinen, og vasker de ting igen. Det er nok nemmest. Derfor står der lige nu en helvedes bunke af opvask i køkkenet, men det er omhyggeligt skyllet af og stillet pænt til side, for jeg ved ikke lige, hvornår vi får kørt den med citronsyren.

Men jeg tror, at jeg lige vil kigge på det essay igen. Det skal jo være her et eller andet sted, ikke? Sov godt, kære læsere, og hav en delightful weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar