Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 24. marts 2017

Kissable lips!

Hey. I går besøgte jeg min mor. Oh my god... Hun er kun et hylster af, hvad hun var. Jeg savnede hende allerede mens jeg var der. Min far lavede pandekager til os. Jeg spiste 2. Fik sagt til  ham, endelig, at han har ødelagt store dele af min barn/ungdom med sine rants om min overvægt. Det var en god snak, hvor ingen af os blev sure.

I dag har jeg sovet store dele af dagen. Jeg har haft en drøm, hvor Bruce Willis havde "the hots" for mig, og det var awesome! Det var faktisk virkelig en dejlig drøm. Jeg har også haft en drøm, der handlede om, at jeg arbejdede i en lille købmandsbutik, og de havde - som er meget almindeligt - a shitload of ugeblade og magasiner. Der var en hel række med pornoblade, hvilke jeg af uvisse årsager var fascineret af. Tror det var fordi de var så specifikke. Sådan f.eks. "Sex med æg" og så var der en dame, der slikkede på et kogt æg på forsiden.

Oh, and good news. Min bror + familie kommer hjem igen. Jeps, de skulle være væk i 3 år, og har ikke engang været væk i 1. Men min bror, som arbejder for Novo, som specialiserer sig i medicin til diabetes, har det virkelig ikke så godt, aktiemæssigt. Der har været massefyringer, fordi Donald Trump ville have prisen på medicin ned, og så falder aktiepriserne jo, og det koster jobs. Min bror blev ikke fyret, men det gjorde stort set alle under ham. Det havde han det ikke godt med, og tog chancen og søgte et job hos et dansk firma, som min far ikke kunne huske navnet på. De sagde, at min bror var kvalificeret til jobbet, og spurgte hvad han forventede at få i løn. Han havde så svaret 100.000 om måneden + fri bil, og de havde sagt ja. Så til maj vender han hjem, og når skolen slutter op til sommerferien, kommer resten af familien hjem. De er i Schweiz, hvis nogen har glemt det. Det må være dejligt at blive flyttet sådan rundt i den alder... Jeg tænker på ungerne. Den ældste, min niece, fylder 13 til juli, min nevø fylder 10 til maj. De bliver konstant flyttet. Men ok - de oplever en masse 😊

Jeg skal lave aftensmad, og klokken er halv ti. Om aftenen. Som sagt har jeg sovet. Da jeg vågnede, havde jeg kramper. Ikke sådan nævneværdigt, men dog kramper. Jeg magter ikke at lave mad lige nu, men jeg har lovet René pasta med kødsovs i dag, så jeg hænger lidt på den. Men altså... Jeg går ikke i køkkenet før kramperne er væk.

I aftes så vi "Who Framed Roger Rabbit". Jeg elsker den film! Det gør René også.  Det er endnu en film, der er fælles på listen. Der kommer flere og flere, synes jeg.  Til at starte var der stort set ingen, men efterhånden som man "kommer i tanke om film, man kan se", vil der jo dukke film op, som begge kan sætte hak ud for på "yndlings"-listen. Og "Who Framed Roger Rabbit" er altså en af dem. Jeg er som regel meget stædig omkring mine film - jeg gider som regel kun at se komedier, jeg gider ikke at se gyser, action er ikke my kinda thing, drama er et no-go, og alt, hvad der har med romantik at gøre, forsøger at jeg at undgå, ligesom alt, der har med sci-fi og adventure at gøre. Der er flere genrer, jeg aldrig ser, men jeg er TEMMELIG kræsen. Alligevel har jeg en alltime yndlingsfilm som "Queen of the Damned" (filmatisering af Anne Rices roman af samme navn) selvom det er en vampyrfilm og jeg er scared like shit for vampyrer, jeg ELSKER "The Fifth Element" (Bruce Willis er så lækker at jeg får hjertebanken bare af at tænke på det - som med René!) og jeg synes at "Warm Bodies" er genial, selvom det er en zombiefilm. "Salt" er simpelthen vidunderlig, Angelina Jolie er så ufattelig smuk at jeg er fuldstændig breathtaken filmen igennem, og "The Revenant" (ikke den med Leonardo DiCaprio) er virkelig sjov, selvom det er en zombiefilm! Jeg elsker "The Number 23" som er pissefed selvom ingen er enig med mig: Jeg synes, at det er Jim Carreys bedste film, og jeg lever og ånder for "Mr. and Mrs. Smith", for OMG what a romance, og "12 Monkeys" er spændende hele vejen igennem, og "Girl, Interrupted", som viser Angelina Jolie som en virkelig sær person, som jeg kan lide, enormt meget, selvom det er Winona Ryder, som har hovedrollen, er blandt mine all time faves also!  - Så det er en kæmpe bunke forvirring af genrer, taget ud fra en, der normalt kun ser komedier... Skal vi have et billede fra "The Fifth Element"? Det skal vi fandeme. Jeg finder et på IMDb med det samme! Well, couldn't find a good one, but I found one on "Female First":
Som et "Fun Fact" står der ved denne film, at sætningen "Listen lady, I only speek two languages: English and bad English" ikke var med i manuskriptet, men at Bruce bare sagde det, og det så kom med i den endelige editering af filmen. Ah... Korben Dallas... Ser han ikke helt dreamy ud, med en mund, der bare tigger om at blive kysset på? Hehe. Jeg har også sådan en mund herhjemme. Der kommer snorkelyde ud af den lige nu, godt nok, men what the hell. Hvis jeg vækker ham og beder om et kys, får jeg det, og han bliver ikke sur. For sådan er han, ham René. 

Andre "fact" om "The Fifth Element" er, at Milla Jovovich, som spiller The Fifth Element/Leeloo, faktisk kun var 19 år, og at det var hendes første sådan store seriøse rolle. Hun skulle lære sproget, som Leeloo snakker, udenad, det var et sprog, som Luc Besson, som har skrevet manuskriptet og instrueret filmen, har konstrueret. Han har haft filmen i hovedet siden han var teenager, så da han i 1994/1995 fik mulighed for at lave filmen, gjorde han det, selvom det tog meget tid og forberedelse. Som Divaen, der synger ombord på det der cruise-ship, havde han valgt en tysk sangerinde. Men da makeup-prøverne og kostume-tilpasningerne skulle udføres, dukkede hun ikke op, og de ventede i flere dage, men hun var forsvundet som dug for solen. Luc Besson spurgte sin forlovede, om hun ville spille rollen som Divaen. Han havde spurgt hende før, men hun havde sagt at enten var de sammen som par, eller også arbejdede de sammen. Hun havde dog sagt, at hvis den tyske skuespillerinde ikke dukkede op, skulle hun nok gøre det. Og sådan blev det. Hun lagde et meget stort arbejde i sin optræden. Hun havde et speciel hold omkring sig, fordi hendes kostume gjorde at hun ikke kunne sidde i de alminde møbler, og hun skulle have mad og drikke med sugerør. Der var ingen andre end Luc Besson og hendes makeup-crew der så hende før selve optagelsen af koncerten. Så når man ser Bruce Willis kigge fuldstændig benovet på hende - så er det ægte. Hun var naturligvis meget skuffet over, at så meget af hendes optræden blev klippet fra, fordi hun virkelig havde øvet sig på den. Sangen var der jo, men der var jo også den dans, hun lavede. Undervejs i indspilningerne, hvor Luc og Milla gik rundt og snakkede til hinanden på det opdigtede sprog, faldt de for hinanden. Det endte med, at Luc forlod sin forlovede, og til slut giftede sig med Milla. De var dog kun gift fra 1997-1999. I øvrigt; kort tid inde i filmningen, begyndte Millas hår at knække af, forbi frisørerne, som blev brugt, tilsyneladende ikke anede hvad de lavede, og hendes hår skulle jo afbleges og farves i den der mandarinfarve ret ofte. Så til sidst blev der lavet en paryk til hende, så hendes eget hår kunne få lov til at få det godt igen, og så Leeloo samtidig havde hår på hovedet. 

Er det bedste ikke at gå i seng? Jeg mener... Klokken er 23 nu, ikke, og René sover allerede tungt. Det lyder i hvert fald sådan. 

ALRIGHTY THEN! IT'S SETTLED! I'M OFF TO BED!

Hav en god fredag aften, alle jer, og husk:

PARTY ON!

- men pas på jer selv i processen!

Og LUKAS: Tillykke med de 17 år!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar