Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 20. marts 2017

When death strikes

Min svigerfar døde i går, kort før midnat. Jeg er i stor sorg. 

Og så vil jeg gerne påtale The Richest (mener jeg det var, men ellers WatchMojo) virkelig grumme fejlagtige oplysninger om, at Marilyn Manson er en death metal sanger. Hvis man ikke er helt sikker på, hvad dødsmetal er, og man ikke har hørt Marilyn Mansons musik, så skal man ikke sætte ham på sin liste og kalde ham for en death metal sanger.

5 kommentarer:

  1. Hej Rikke
    Ked af dit tab.

    M.h.t. Marilyn Manson vil jeg give dig ret. Han er ikke en deathmetal sanger. Jeg lytter til deathmetal og det laver han ikke.

    SvarSlet
  2. Ønsker jeg kunne gi jer allesammen en kram <3 Ked af at høre at han er død, ved at det er hårdt at miste nogen man i stortset er i familie med.

    SvarSlet
  3. Tak for jeres hilsner.

    Det er sødt af jer.

    SvarSlet
  4. Tak. Det sætter jeg pris på. Selvom tabet af Preben er hårdt, så er hverdagen ved at sætte ind igen. Der er ikke så meget andet at gøre end at komme videre, og René får lov til at styre farten her - og han er forholdsvis hurtig. Han er nok i større sorg inden i, end han viser uden på, men vi snakker meget om hans far, og et eller andet sted, så regner jeg med, at det giver ham en form for trøst. På mig virker han som om han er helt tilbage til sit "normale jeg".

    SvarSlet