Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 7. december 2019

Boxes and presents!

I MADE THIS:
Ideen bag den er egentlig meget enkel: Emma bliver altid mere glad for pappet hendes gaver kommer i end selve gaverne. Derfor har vi i år valgt at give hende: Pap. Her er der 7 papkasser, lukket og tapet sammen, og så er den blevet vendt om, hvis man lige roterer den, er det en smuk trappe op til hendes madsted, og hun kan stadig ligge ved René og være prinsessen på pappet. 

I dag skal jeg hjem til svigermor. Jeg pakkede julegaver ind i går. Synes selv, at de blev vildt flotte. Der var sådan lidt "tema" over det. I liked it. 
Indtil videre mangler der 2 gaver. Men jeg kan godt lide ideen om at basen er sølv, og hver enkelt gave så har ekstra dimensioner i form af en anden farve. Her ses f.eks. en grøn, rød og lilla pakke.  Der kommer 2 gaver mere, jeg skal pakke ind, men jeg ved endnu ikke hvilke farver, jeg vælger. Af andre farver har jeg neon pink, neon orange, blå, hvid, gul, sort... Tror at det er de farver, jeg har ud over dem, der er vist her på billedet. Af de farver, hvad er så mest julet? Teknisk set hvid, men papiret er hvidt. Det går ikke. Når jeg tænker nærmere over det, er det min svigermor, der skal have de to gaver, der mangler at blive pakket ind. Hun kommer ikke til at vide at der er disse farveplanlægninger. I hvert fald ikke før hun skal have sine gaver. 

Anyways... Tror bare, at jeg  lige ville smide en update /"jeg lever stadig"-advarsel ind. Han en fantastisk weekend alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar