Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 15. december 2019

Feber men ingen symptomer?

Heeey peeps!

Jeg brugte omkring 6 timer på at researche og skrive indhold til et indlæg, der blev skrevet på min eneste anden blog (alle de andre er er blevet slettet), Makeup by RaPoulsen. Dem af jer, der interesserer jer for kopimakeup og testing på dyr, I bør læse den. I kan finde den her.

René fik feber i går aftes. Lige pludselig havde han 38, og en time senere var den oppe på 39,6. Han havde ikke andre symptomer. Jeg ville ringe til vagtlægen, men kom til at ringe til min mor, der naturligvis var gået i seng. Jeg forsøgte at smække røret på, men min telefon og jeg kan ikke kommunikere, når jeg går i panik. Den ville ikke lade mig lægge røret på, og hver gang jeg forsøgte at aktivere skærmen, slukkede den, og når jeg så tændte den igen, slukkede den bare igen. Heldigvis har mine forældre en linje, der automatisk smider en af efter 58 sekunder, hvis ingen tager telefonen.

Lige nu er klokken næsten halv et om eftermiddagen, René er endnu ikke vågnet, og jeg er mere eller mindre på vej i seng igen. Men tjek mit indlæg ud - det er godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar