Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 24. december 2019

Derfor glæder jeg mig!

HELLO LADIES AND GENTLEMEN!

Velkommen til mit indlæg her den 23. december. Som 39-årig er jeg stadig i stand til at glæde mig som et lille barn til den 24. december, alene af den grund at jeg har gaver at give væk! Jeg ville gerne give jer en liste - men den kan først komme i overmorgen! Af og til er der sneak peaks herinde af familiemedlemmer, og de skal ikke vide, hvad de får. But then again... Så længe Renés er sikret...

Til vores venindes datter har vi købt en prinsessescooter. Jeg var i tvivl om hvorvidt det var noget, hun ville ønske sig i en alder af ikke engang 2, men da Katja sendte et billede fra vuggestuen, hvor hun kørte rundt på en i standardfarverne (blå og rød), blev jeg så glad, for det må jo betyde at hun godt kan lide der der scootere. Jeg er af den overbevisning, at den vi har købt til Astrid hedder en "prinsessescooter" alene af den grund at den er hvid og lyserød frem for blå og rød.
Min far får en pakke med Anton Berg marcipanbrød, og min farmor får en pakke med mini skildpadder fra Toms. Min mor får en lip repair cream fra Elizabeth Arden. Mine forældre får også en stående bordkalender for 2020 med billeder af mig og Emma. Min farmor får en bordkalender for 2020 med billeder af mine forældre, af mig, René og Emma, samt hende selv. Min svigermor har jeg flettet 15 julehjerter til, som en undskyldning for, at vi aldrig blev færdige med vores juleklip, og de er ment som en start på næste års juleri. Jeg har pakket en lash curler ind for René, som han skal give til sin søster som en værtindegave, og han får 2 gavekort med til Hunt A Killer, som han kan snakke med dem om derovre. Derudover er der kun Renés gaver tilbage. Skal, skal ikke... Han læser aldrig denne blog, så what the hell. Jeg har købt Shad M. Brooks "Shadow of the Conqueror" til ham, og en separat pakke med 4 forskellige slags Dracula-slik (han elsker Dracula bolcher). Jeg har også købt en Crew shampoo til ham - men den er fra Emma. Vi fik lige en sidste gave ind ad døren. Så Majbrit får også et par handsker.

Men! Det er nu blevet  tirsdag, det er juleaftensdag. Klokken er 12:30, og snart bliver jeg hentet. Der er faktisk kun små 4 timer til. Jeg bør gøre alt klar, og lige sove lidt. Jeg bør nok også spise noget... Jeg er faktisk lidt sulten. Jeg har ikke spist noget siden i går aftes. Det er slet ikke godt for mig, men vi har ikke lige noget lige nu, jeg skal først lave det, og det orker jeg bare ikke. Lige nu. Jeg har det superdårligt med at René ... Nej. Jeg kan snakke om det når jeg er kommet hjem. Vi skal også have snakket om hans reaktion på de gaver, han har fået. Siden jeg stod op i dag, har jeg skrevet et 3-vers digt til ham, som han også får i julegave, selvom det er sådan lidt mere i den tamme ende, og er lidt små-plat.

Uh! Bare det hele snart begynder at løbe af stablen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar