Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 23. december 2019

Superfed sang + ny sæson af Rick & Morty

Jeg. Elsker. Denne. Sang. Mere. End. Nogen. Anden. Sang. Lige. Nu.
HALESTORM - "I Miss The Misery"
(fra YouTube, jeg ejer ingen rettigheder)

Jeg har ikke hørt den, sådan "rigtig", før jeg så Alex Hefners reaktion på den. Den er så fed - han overreagerede absolut ikke! Måske skulle vi allesammen lige se hans reaktion på denne sang? For den er virkelig fantastisk, selvom han elsker stort set alt han bliver præsenteret for...
Alex Hefner: "Her Voice Chaps My Ass!"

Well... Tiden løber afsted, og jeg får ikke nået alt det, jeg skal. Jeg har ikke tid til at sidde her. SUK. Jeg poster bare lige det her, jeg ved godt at sangen er gammel og det ikke er en hastesag, men så lidt alligevel, for - den er fed.

Husk at der startede en ny sæson (den 4.) af Rick & Morty på NETFLIX søndag den 22. december 2019. Jeg tog lige alle afsnit i rap, sammen med manden, men SPOILER ALERT - de mangler liiiige lidt ... De mangler lidt Rick. De bragte ikke helt lige så mange grin frem som  de gamle, man har set 500 gange og kan sidde og citere samtidig med at man genser dem for 600. gang. If you catch my drift... Draft...? Nu bliver jeg helt i tvivl. Det er nok fordi klokken er 3 om natten og jeg burde sove. 

Godnat folkens!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar