Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. december 2019

Den perfekte kvinde - Woman in green

HELLO MY FRIENDS!

Der er en uges tid til mit hår skal farves! Åh! Det bliver skønt. Jeg kan ikke klare at have denne voldsomme udvoksning længere. Det er for tragisk.

I dag er juletræet ellers kommet frem. Jeg tager dog ikke et billede af det lige nu, i dag, men i morgen gør jeg nok. Det er fordi det er kommet frem i dag, og pyntet, selvom René har en ven på besøg, og jeg føler bare ikke, at jeg har lyst til at tage billeder når de sidder lige ved siden af og snakker. Så ... Waiting for tomorrow!

Men det er et smukt træ, jeg har lavet. Eller... pyntet, ikke? Jeg synes at det er dejligt. De kugler jeg lavede hjemme hos min svigermor i lørdags er blevet gode. De går godt til træet. Jeg er vild med dem.

Jeg har kastet mig ud i at se en masse videoer af YouTuberen HauteLeMode, og det er slet ikke noget, jeg normalt interesserer mig for (mode). Men hans arrogance og humor er fantastisk. Og jeg så denne kvinde, som jeg ikke hæftede mig ved hvad hedder. Hun er gudesmuk, og dette grønne (grøn er min yndlingsfarve, men det ville også gå i f.eks. rød eller en dyb safirblå) jakkesæt med dette fantastiske bælte. Jeg har aldrig set noget lignende. Hold op hvor er hun fantastisk!
Et slangebælte! Det er perfekt! Og det går virkelig godt til hendes hudfarve. Hun er skøn. Hvis jeg havde den krop, det jakkesæt og det bælte, ville jeg se sådan ud hver eneste dag.

Jeg hygger mig ellers meget godt i dag, men jeg har stadig ondt i knæene efter jeg faldt i mandags i sidste uge. Det er helt vildt. Jeg forstår ikke, hvordan det stadig kan gøre ondt. Sygeplejersken kommer i morgen, så skal jeg have skiftet strømper, plastre osv., og det bliver rart. Jeg kan også få afleveret mit julekort til hende. Hehe. Min mor har fået sit i dag. Hun var ikke glad for det (af årsager jeg ikke afslører lige nu), men hun sagde til mig "Kun Rikke kan finde på at gøre den slags". Haha. Jeg skal holde jul sammen med dem i år, og min farmor, og René har været så venlig at bestille julemad for os. Vi er blevet enige om, min mor og jeg, at eftersom hverken min farmor, hun eller jeg kan lave mad i min farmors køkken til jul, og min far slet ikke laver den slags mad, vil vi bestille mad hos Meny. René har lovet af hente det for mig den 23. december, så står det i mit køleskab natten over, og jeg tager det med ind til min farmor den 24. Min far og mor henter mig på vej ind til min farmor. Mine forældre bor i Gedser, min farmor bor i Rødovre. Hvis noget går galt og tingene ikke kan lykkes mellem mig og min far, og jeg er nødt til at tage tidligt hjem, må René køre ind og hente mig. Det tager ca. 20 minutter at køre herfra og ind til Rødovre. Men jeg glæder mig faktisk til juleaften. It's going to be great!

Hvor pokker er min seddel med gaver til Emma? Jeg har jo en liste over, hvad hun skal have i pakkekalender, men jeg kan ikke finde den. Satans. Nå. Jeg ved at  det bare er nogle godbidder hun skal have erstattet i pakken den 13. Så der er lige et par dage til endnu. Lige er den halv et om n atten, og teknisk set er det for mig stadig tirsdag. Så... Men jeg har faktisk en aftale i morgen klokken 10. For sygeplejersken kommer der. Men det er faktisk meget hyggeligt at have Klaudiusz på besøg i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar