Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 4. august 2011

Må ikke læses af René

Pyha. Jeg har det godt nok varmt. Det er jo stort set for varmt til at lave noget som helst...! Jeg har en hemmelighed, jeg gerne vil dele med jer. Jeg gør det her, fordi René ikke læser den her blog. Og hvis du gør, skat, så stop HER.

Jeg fik den første af hans kalendergaver i tirsdags. Det var en rar overraskelse. Det er en full collection box med en sci-fi serie, der hedder Farscape. Den er han rigtig glad for - så vidt jeg husker, og jeg håber inderligt, at jeg har ret! I dag har jeg så købt den anden kalendergave. Jeg har købt et par nye solbriller. Dem har jeg ikke fået lov til at købe (til at bruge pengene) så jeg får nok en megaskideballe for det. Men det er det værd. 

Jeg er sådan lidt... hvad kan man kalde det...Vi har 4.400 kroner tilbage, René har 300 i pungen, som han vil bruge på pizza. Det er dem, jeg havde regnet med skulle dække tabet af pengene på solbrillerne. Vi skal bruge 1.260 kroner på sodavand. Jeg ved godt, at det er uden pant,og at panten kommer oven i, men som vi får pengene tilbage fra. Det er jo 387 kroner, de dækker jo nogle af de andre sodavand. Men stadigvæk. Det er ikke penge, der er i overskud i de her måned. Jeg havde ikke regnet med en telefonregning fra Kurt på 650 kroner. Hvordan kan den mand ringe så meget, når han ikke betaler. Han er oppe på 3.000 kroner nu, som han skylder, og René er sikker på, at vi får dem. Jeg er begynd at tvivle. Men det er en måned som den her, vi godt kunne bruge dem.

I går spiste René og jeg en lækker middag, og sad og hyggesnakkede. Det var simpelthen så rart. Bare os to, god middag og ikke noget fjernsyn. Skønt. Jeg nød det virkelig meget. René havde lavet en perfekt marinade. Det var virkelig skøn mad. I dag skal vi bare have hjemmelavet pizza. Vi er uartige og bruger købe-dej, fordi jeg ikke har overskud til at bage dejen selv, selvom det ellers er det, vi foretrækker. Jeg er nu glad for, at vi fandt ud af, at købedej er okay, når det skal være sådan.

MOR kommer i morgen. Jeg har ikke tiltro til at det rent faktisk sker. Hun vil ikke herind sent, og varerne kommer som regel ved 14-15 tiden. Så er det for sent, og så kommer hun ikke. Nå, ja, hun får leveret varer én gang om ugen, hver fredag. Så jeg regner med, at hun i morgen ringer og siger at det er for sent. 

Men det går godt. Jeg har haft vanvittigt ond i venstre ben siden i lørdags. Smerten kom fra ryggen. Men i dag har der intet været, som første dag - hvor er det skønt. Så er der bare lidt hovedpine at slås med. Det er fair nok - det kan man sgu altid klare. Jeg er træt, jeg er lige vågnet fra en lur, men jeg skal til at lave mad snart. Tror jeg faktisk, at jeg vil gøre nu. Jeg kunne forestille mig, at René er ret sulten.