Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 24. december 2011

En lille julehilsen

Så blev det simpelthen jul. Wauw. Jeg har slet ikke tænkt juletanker, sådan rigtig, men i dag har jeg fundet julemusikken frem og hygger foran min computer. Jeg er klar til at tage afsted, selvom jeg først bliver hentet om 1½ time. Det er bedre at være i god tid. Det er min filosofi. Hellere vente 5 minutter på bussen end at komme 1 minut for sent. Jeg ville ønske at René kunne dele den filosofi med mig, men det kan han ikke.

Anyways; bagte en kanelkage i går. Totalt og fuldstændig kaos. For dejen kunne ikke være i skålen, og smarte-Rikke tænkte ikke "Så deler jeg den lige midlertidigt i 2skåle" Så derfor kiksede den totalt. Jeg tager den dog med alligevel, som planlagt.

Men det er jo så juleaftensdag og jeg er som et barn på 5 år, selvom vi ikke er på gave, os i familien. Tja. Det er vel bare hyggen - den ganske specielle stemning der er ved julen. Jeg glæder mig i hvert fald monster meget. Jeg er lidt ærgret på, at René og jeg ikke skal være sammen i julen, men det er vi jo så næste år. Jeg elsker René (*tøsefnidder*)

Men jeg håber at alle mine læsere får en herlig jul, og at I ser bare halvt så godt ud som jeg gør lige nu:
Jeg er ganske vist ikke helt fuldt påklædt, men jeg er sgu lækker nok. Ej. Haha. Ved godt at jeg ser forfærdelig ud, men jeg sværger at jeg ser bedre ud i virkeligheden!

Jeg er supertræt allerede. Hehe. Typisk mig. Men heldigvis er der senge, man kan ligge i. Hæ!

Glædelig jul, y'all

Ingen kommentarer:

Send en kommentar