Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 14. december 2011

Lækker morgenmad!

Er det ikke skønt, at det er onsdag? Godt nok kun 24 minutter igen, men det er sgu fedt nok alligevel. Jeg har været på Roskilde sygehus og fået taget røntgenbilleder af knæ og lænd efter faldet i mandags. Jeg havde et epileptisk anfald i mandags, jeg kan ikke huske om jeg har fortalt det. Men da jeg ringede ned til lægen for at få nogle smertestillende, sagde han at nu måtte vi altså se at få mig røntgenfotograferet. Men det er 2-3 måneder siden sidst, der er nok ikke de helt store ændringer. Hehe. Men jeg skal tage 3 Ipren 3 gange dagligt. Det må jeg jo så gøre.

Jeg har ellers spist en lækker morgenmad - 2 skiver franskbrød og en tebirkes - fordi vi havde morgenbrød med ind til svigerforældrene i anledning af deres 37-års bryllupsdag. Tillykke med det, Majbritt & Preben! Jeg har ikke lavet sådan rigtig noget i dag. Skrevet et par blogs og hygget. Jeg har også taget mig en lur eller to - mmm!

I øvrigt er jeg kommet videre efter de angreb, jeg blev udsat for på blog.dk, der fik mig til at miste lysten til at blogge. Jeg kan se at min angriber, Zoras, har skrevet en lille hyggelig kommentar til "System Failure" - han har måske bare set sig sur på mig? Hehe. Op i røven med det. Jeg har besluttet mig for, at jeg skal være lidt mere rundhåndet med blokeringerne af folk, der er lidt for grove i mine indlæg. Modstand og andre meninger end min er selvfølgelig i orden - folk skal bare ikke være grove. Hverken mod mig eller hinanden. Det kan ikke være rigtigt at nogen af os skal logge af med en trist følelse. Men det er jo på blog.dk, det har ikke noget med det her at gøre.

Jeg har en opvask, der venter på mig. Kort, javel, men stadig. Ready to go!

OUT!

2 kommentarer: