Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 17. december 2011

I know, I know...

Der er absolut ingen udskiftning af sangene på min playliste her, men der er bare ikke andre sange, der kan hamle op med dem her for tiden. Det har varet lang tid - men jeg lytter stadig til dem, så det må man finde sig i.

Nå, men den står på hjemmelavet pizza i dag. I dag skal vi have købe-pizzadej fordi jeg er svækket af smerter. Jeg putter et lag tomatpasta på, en pakke skinke og en pose ost på. Kedeligt, ja, men jeg har faktisk bare lyst til det dér, og det samme har René. Så...

Vi nåede aldrig at se "School of Rock" i går, fordi jeg var ved at falde i søvn, da vi havde set "Vild med Mary". Så derfor har vi filmaften igen i dag! Yay! Vi har aftalt at vi bare spiser pizzaen mens vi ser film. Det kan man godt når det er pizza. Er der i øvrigt nogen, der har lagt mærke til, hvor mange pizzeriaer, det staver det "pizzaria"? Haha... Det ville være det samme som hvis man stavede restaurant "resturang"

Mand, jeg har hovedpine! Jeg håber at den bliver bedre. Måske jeg skulle prøve med et par Iprener, når nu den friske luft ikke hjalp på det. Pænt øv, nemlig. Så skyndte vi os rundt inde i Kvickly, fordi vi skulle nå det inden lukketid, og vi kun havde 15 minutter. Så viser det sig, at de ikke lukker klokken 18 i december måned, men klokken 20 - hver dag.  Det er meget rart at vide, men jeg ville gerne have vidst det før. Hmm.... Jeg handler ikke så meget i Kvickly længere, så det er sgu ligegyldigt. Jeg er begyndt at købe ind i Kiwi. Det er en god discountbutik som samtidig har mærkevarer. Den er alletiders, og de ansatte er søde og rare.

Ej, I fatter slet ikke, hvor ondt i hovedet jeg har!!! Jeg må finde de Iprener. Plus at jeg nok hellere må finde et andet sted at sidde indtil  hovedpinen er væk - en lysende skærm er ikke optimal lige nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar