Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 17. december 2011

I want it all - and I want it now!

Jeg har haft en meget strid trang til at skade mig selv i dag. Jeg tog mig sammen og fortalte det til René. Han forstod mig godt, og det kom bag på mig. Men han sagde, at han han en gang imellem har lyst til at gå ind og købe en pakke cigaretter, selvom han ikke har røget i 5 år. Han sagde at det ikke var ligeså slemt som mit, men at det princippet er det samme. Og det har han jo ret i. Jeg har ikke behov for at skade mig selv hver dag, det kommer bare engang imellem. Men han forstod. Det betyder meget at han ikke blev sur.

I WANT IT ALL, AND I WANT IT NOW!
Jeg har brug for noget mere kvalitetstid med René. Vi er aldrig sammen længere, efter vi fik 3 værelser, og vi sidder bare i hver vores rum. Skørt, ikke? Jeg har snakket med René om at flytte min computer ind til Renés i soveværelset, for så er vi i det mindste i samme rum. I hvert fald i den første tid her... Jeg har overvejet at få min bærbare tilbage og måske bruge den inde i soveværelset, og så måske lade min desktop blive stående herinde. Det er bare et forslag, altså. Til når arbejdsværelset er færdigmøbleret.

Jeg skal have skrevet en novelle mere. Det kan ikke nytte noget, at min blog falder hen i det glemte.
Ellers tror jeg, at det i dag er en af de dér "baby make time for love" dage, godt nok er klokken kun 13, men derfor kan man godt make time for love. Jeg sidder jo bare her dag ud, dag ind, og vi gør slet ikke så meget ud af det længere. Jeg tror at det er et par måneder siden sidst. Det er jo ikke i orden. Så nu går jeg ind til ham, så må vi se, hvad der sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar