Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 2. marts 2016

"Born To Be Alice"

Man! I really, really need to read "Memnoch The Devil" by Anne Rice! Jeg startede på den i går, og jeg er allerede fanget! Jeg har selvfølgelig også læst den før, og ved, hvor spændende den er. Men... Det er bare så dejligt at læse! Jeg vil dog gerne færdiggøre "Don Quijote" først, som jeg læser sammen med René. Han har næsten aldrig tid.

Jeg har fået en voldsom "rallen" i den lunge jeg lige har haft betændelse i. Jeg ved ikke, om det skyldes at penicillinpillerne ikke har virket, eller om det skyldes at René er begyndt at ryge Damp.  Men det er kun den ene lunge, og jeg har ingen af de andre symptomer. Det er måske en idé at ringe til lægen og tage derned igen? For en sikkerheds skyld? Måske burde jeg lige vente og se, hvad det bliver til? Skal jeg ringe til min læge i morgen tidlig? Eller skal jeg bare skrive en mail nu, og så ringe på mandag, hvis han råder mig til det? Det gør jeg altså. Sådan. Pylret er jeg.

Jeg rider stadig højt på discobølgen. Jeg ved sgu ikke, hvorfor jeg pludselig er blevet så glad for disco. Normalt har jeg altid haft et hade-forhold til disco, helt uden at vide hvorfor. Den eneste discosang, jeg aldrig nogensinde har hadet, er denne:
(Patrick Hernandez, "Born To Be Alive" - fra Youtube)

Hver gang, jeg skal skrive titlen, skriver jeg "Born To Be Alice". Nice, eh? Det lyder som en selvbiografi skrevet af en kvinde, der var fanget i en mands krop, og endelig, efter noget der føltes som et årtis ventetid, har fået sin kønsskifteoperation. "Before I was Patrick. But now I'm Alice!"

Renés vejleder var her i dag. Nu er hun også min vejleder. Vi snakkede lidt om forskellige emner. Hun sagde at René er mere humoristisk end jeg er. Hun kunne ikke rigtig føle min humor. René sagde "Rikke har ikke så meget humor" Jeg sad bare og tænkte "What the fuck's going on?!" og forklarede at den, jeg har, så bare er meget sort. Så fik jeg smidt i hovedet, at jeg ikke snakker nok, og at hun vil høre mere, og at jeg skal lade være med at lade "René tale for mig". Jeg forsøgte at forklare at René snakker og jeg skriver. Det er sådan, vi komplimenterer hinanden. Når han skal have skrevet noget, skriver jeg det, når jeg skal have sagt noget til nogen, ringer han dem op. Ofte snakker han på mine vegne hos KBJ. Han sagde til vores vejleder i dag "Bare rolig, hvis Rikke vil sige noget, eller ikke er enig med noget jeg siger, skal hun nok sige til". Men det var bare ligesom ikke nok. Det generede mig lidt. Men jeg kan godt lide hende. 

Jeg har sgu bare så meget lyst til at gå og bage en omgang boller, snegle eller et andet, men jeg har lige inviteret René ud at gå, og så går det jo ikke... Godt nok skal dejen hæve i en time både før og efter den er formet, men alligevel... er ikke optimalt. Jeg ved jo ikke, hvornår han kan. Jeg ved bare, at jeg har tænkt mig at bage i dag eller i morgen. I morgen er det torsdag, der får vi gjort rent - dejligt! Det trænger her til. 

Jeg er vågnet fra en lur for en times tid siden, og René siger at jeg lå og grinede så højt, at på et tidspunkt troede at jeg ville vække mig selv. Han havde sådan glædet sig til at høre hvad jeg havde drømt - men jeg havde sgu da glemt det, da jeg vågnede. Det kunne ellers være hyggeligt at vide :) Normalt drømmer jeg om venskab eller sex.

Jeg mindes at jeg havde en announcement, men jeg kan ikke huske hvad, så den var nok ikke så vigtig. Sådan kan det gå. Jeg har besluttet mig for at bage nu, i hvert fald, hvis det passer med Renés planer, så jeg må hellere se at få klippet kontakten til dette indlæg :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar