Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 6. juni 2017

Det der med selfies...

HEJ! Eller måske snarere GODMORGEN! Klokken er godt nok formiddag nu, men jeg var oppe klokken 6. Tilfældigt? I guess not! Vi skal nemlig op klokken 8:00 i dag, og René havde glemt at sætte sin alarm - men så var det heldigt at jeg lige var vågen.

I dag står den på oprydning i min stue. Jeg er stort set aldrig derinde, og jeg er lidt utryg ved det, må jeg sige, i forbindelse med "krible-krable", men jeg klarer det nok. Jeg tager min vejleder med, og så kigger jeg på, hvad jeg skal gemme og hvad jeg ikke skal gemme. Alle vores dvd'er er lige midlertidigt opbevaret derinde, men vi er begge klar over, at det er et spørgsmål om tid før omslagene begynder at tage skade - rummet har et dårligt klima. Jeg fatter ikke helt hvorfor, for der bliver luftet ud lige så ofte som i de andre rum (vi lufter ud sådan ca. ½-1 time ad gangen 1-2 gange dagligt, og så er der gennemtræk så længe), og når vi stiller på varmen, stiller vi radiatoren i det rum på det samme som i de andre rum. Det burde ikke være et problem. Men det er det. Er det ikke sært? Der er endda skimmel på væggen! Vi har fået fjernet det flere gange. Psh.

Noget slår mig lige: Jeg sidder og lytter til TV2 (bandet), og da min bror blev gift, ville min far skrive en sang. Han valgte en melodi fra TV2s katalog, fordi min bror kan lide TV2. Men hvilken sang valgte han? "Kom Lad Os Brokke Os". Hvis man har hørt sangen, forstår man hvor vigtigt og virkelig barmhjertigt det var at min mor talte ham fra det. Sangen er lavet, så sætningerne ikke passer til musikken, og af og til kommer der ophold i en sætning, eller en ekstra ende på. Hvis man ikke kender til den deciderede sang, og kan huske den rytme, den har, er der no chance in hell for at man kan synge med på den. Og slet ikke, hvis min far selv havde lavet en tekst til den... Hehe. Pinlighed sparet lige der :)

Jeg har det ellers, ud over det, virkelig dårligt. Jeg er steget i Seroquel Prolong, og tager lige nu 1200mg dagligt, og stigningen har gjort, at jeg har fået små-myoklonier igen. Heldigvis, kan man sige, har jeg en tid på neurologisk ambulatorium i morgen. Og hos KBJ den 27. - Det hele er jo kommet sig af, at jeg lige pt (nogle måneder) har været nonstop psykotisk uden at vide det selv, men så for nyligt opdagede det, og sagde det til René. Og nu får jeg så mere medicin. Suk.

Så psykoser og myoklonier er hvad jeg har på daglig basis. Det er derfor jeg ikke skriver så meget herinde i disse tider. Men i går tog jeg dette billede, som jeg syntes er sjovt. Det er ikke et godt billede, men det er meget sjovt, synes jeg :)
Det er sjovt, synes jeg, fordi det er meget anderledes en billeder jeg har taget tidligere, plus at jeg har lyst hår - det er stadig nyt for mig, selvom det er en måned siden jeg farvede det. Makeuppen er simpelthen så fæl. Men jeg har en god undskyldning! Jeg havde ikke fjernet makeup aftenen forinden, så da jeg sad og gloede mig i spejlet og blev enig med mig selv om, at jeg sgu skulle have makeup på, gad jeg ikke at bruge tid på at fjerne de sørgelige rester - der var nemlig ikke særlig meget. JA, JEG VED GODT AT MAN IKKE SKAL GÅ I SENG MED MAKEUP PÅ, OG DET ER OVEN I KØBET VANDFAST MASCARA, JEG BRUGER. Men af og til gider jeg bare ikke. Og sådan var det i går. Så jeg smækkede noget Manhattan Clearface nr. 76 på og lagde den farve, som hedder "Turn The Tv Off" fra MakeUp Revolution "Salvation" paletten. Det er en aubergine-farvet lilla med en smule shimmer. Den hører ind under de 12 shimmer shades, og den er virkelig flot. Der er 18 farver i det hele - jeg har anmeldt mit sidste makeup køb på min anmelderblog, det er delt op i 2, hvoraf den ene dækker paletter, foundation, primer, pudder, highlighter og mascara og den anden læbestifter. Jeg synes dog lige at jeg vil nævne, at den læbestift, jeg bærer med stolthed på dette billede, er den samme som jeg havde på sidste gang jeg var på Sjællands Universitetshospital Køge (den 16. maj 2017):
Jeg kan godt se, at den bløder lidt, men den holdt indtil jeg gik i seng omkring klokken 2, så det er bare AOK! Men det er utroligt så stor forskel lys har på et billede! Det øverste billede er taget inde i vores stue, med min skrivebordslampe som eneste lyskilde. Gardinerne var trukket fra, men der er film på vinduerne. Det nederste billede er taget i dagslys, dog indendørs. Det var overskyet den dag, og jeg sad lige ved siden af et kæmpe vindue. 
 
Jeg skal have noget andet medicin, tror jeg, jeg fik ikke lige fat i, hvad det er. Men KBJ har lige ringet og talt med René. Jeg sagde lige ud, at Truxal, Zyprexa, Risperdal og Abilify er off limits. Dem vil jeg ikke have. Og jeg får kramper af Cisordinol. Truxal mega-skader tænderne, Zyprexa og Risperdal mega-skader kroppen, og Abilify er bare det rene gift.

2 kommentarer: