Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 17. juni 2017

Det er bare en masse kærlighed

Jeg stod ret tidligt op i dag. Jeg kunne dog ikke holde mig vågen, og gik i seng igen. Da jeg stod op for anden gang, havde jeg fået en sms fra min far. Han skrev:

"Jeg sidde her og tænker på, hvor meget jeg elsker dig".

Det er totalt unaturligt for min far at skrive den slags. Men han har skrevet det, og sært nok, blev jeg glad for at høre det. Nu skal jeg finde ud af, hvad jeg skal svare. Jeg har lidt tid endnu, for morgenmaden skal lige spises først :)

***

Min brors familie er vist kommet til Danmark nu. Ellers er de meget hurtigt på vej. Jeg har lige talt med min farmor, som fortalte mig, at de besøger hende på torsdag. Hvor dejligt for hende. Det er jo også planen at de skal hjem når sommerferien sætter ind. De har opholdt sig i Schweiz det sidste år. Men nu skal de alle tilbage til Danmark, og jeg er sikker på, at i hvert fald min farmor er lykkelig. Min bror har fundet et dejligt hus til dem i Søborg, og jeg glæder mig til at se det :)

Jeg er bare helt fuldstændig nær smeltegrænsen, selvom jeg sidder bogstaveligt lige foran en blæser. Blæser den varm luft, eller hvad? Det var ikke bedre, da vinduerne stod åben. Og det er ikke engang vindstille eller noget.

Kunne det ikke være vildt fedt, hvis jeg havde rigtig meget at fortælle? Noget, som var spændende og nyt og ... Jeg har intet. Men jeg har det i det mindste godt, og det er da altid noget :)

Håber at I alle sammen har det lige så godt som jeg har det (eller bedre), for så kan stort set intet gå galt for jer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar