Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 9. juni 2017

Ideer i massevis!

Når nu det er muligt at lave allergivenlige parfumer, som folk med parfumeallergi kan tåle - hvorfor så ikke lave en eller anden regel om, at hvis en parfume er mærket med ... Jeg skulle til at sige æble, fordi det er et tegn på noget godt og sundt, men jeg tror ikke at Apple vil finde det specielt fedt hvis et firma pludselig bruger et æble som dokumentation for, at det er allergivenligt. Medmindre det er en parfume, som man kan ændre duften på via sin iPhone. Hehe. Så kunne man have f.eks. en top 5 af udvalgte parfumer, og så kunne man vågne op mandag morgen og tænke "I dag er jeg i humør til at dufte af parfume 1", og i stedet for at man så skal have 500 parfumeflasker stående derhjemme, kan man downloade duftene (for nogenlunde samme pris - nu er der jo ikke en indpakning med), og vælge parfume 2 dagen efter. Man kunne tage alle 500 parfumer med på ferie, uden at skulle have problemer i tolden. Det ville være så genialt! Og jeg har ikke engang en iPhone, sandsynligheden for, at jeg får en, er på nuværende tidspunkt lille.

Jeg er ikke enig i selskabets markedsføringspolitik, og vil helst ikke støtte dem. Jeg ejer ikke et eneste Apple-produkt. Til gengæld skal jeg snart have opdateret min LG G3 telefon, René er overbevist om, at den er out-dated - men jeg tror, at det er ham, der gerne vil have nye telefoner. Vi plejer at købe nye telefoner samtidig, og som ofte samme model, bare i forskellig farve, og som regel vælger vi nogle forskellige cases også. I dette tilfælde er begge vores LG G3'ere titaniumsgrå, men René kører i gråt tema, mens mit er blåt. Jeg har et  blåt bumper-cover, og jeg har et skideflot, blåt metallic cover. René har de samme covers, bare i titanium-grå. René bruger mest sit metallic cover, mens jeg er mere forelsket i mit bumper-cover, fordi signalet er bedre når jeg har det cover på.

Teknologien udvikler sig hurtigt nu om dage, men jeg tror ikke, at jeg når at opleve at man kan downloade parfumer til sin iPhone. Måske skulle det være sådan, at det måske kom i form af et "Perfume-Watch". Så man havde et fint, smukt designet, teknologisk ur, som udsendte den duft, man havde valgt Så man f.eks. havde muligheden for at downloade 5 parfumer, og hver parfume havde x antal "virkninger", så man kunne bruge den et bestemt antal gange, så prisen var nemmere at styre. Så kunne man logge ind i sit ur, tjekke status på den duft, man ville have på, og uret ville så disponere duften i løbet af det antal timer, man satte det til - f.eks. 12 timer. Så ville man kunne styre styrken, duften OG virketiden, alt igennem uret, der så også fungerede som et almindeligt ur. Det er da en god idé. I kan ikke sige til mig, at det ikke er en god idé?

Teknisk set kan I godt sige det til mig, det er jeres ret som mennesker - Men JEG synes at det er en god idé 😜 Hvis nogen har lyst til at låne ideen til jeres egen vinding: Det er i orden - I accept!

Jeg har bare så mange ideer, det er synd der er så langt imellem at have drømme og rent faktisk udføre dem, når først man er blevet invalidepensionist, og i øvrigt, sådan bare lige for at slå det fast, rent faktisk er invalid. I hvert fald i forhold til, at jeg ikke vil kunne have min egen butik. Det ville jeg jo også gerne have haft. Jeg havde på et tidspunkt en genial idé om en slikbutik for børn, hvor børnene selv designede butikken - det, jeg skulle, var at købe en butik (eller leje et lokale), og så lave en konkurrence, hvor børn kunne stille op med deres version af, hvordan deres drømme-slikbutik så ud, og den idé, der blev valgt, ville blive belønnet på en eller anden måde. Min første tanke var at der skulle være 3 vindere, og at førstepladsen skulle vinde 6 måneders brug af slik. Men så tænkte jeg på alle de små børn og deres maver og tænder, og så tænkte jeg, udover, at jeg ikke har muligheden for at leje en butik, at jeg ikke vil være skyld i at børn bliver overvægtige og får huller i tænderne.

En anden idé, jeg havde, drejede sig også om en butik, men den skulle være mere som en slags "genbrugsbutik" - bare med bøger. Bøger, som ikke længere havde noget formål hos deres ejer, skulle kunne afleveres i min genbrugsbutik, og enten kunne man sælge dem til mig, eller bytte dem til andre bøger, og folk kunne komme ind og se, om der var noget, der fristede.

Men jeg har som sagt fået pension i en alder af 20 år af en årsag. Uanset hvor meget jeg vil det, sker det ikke for mig. Hvis jeg vil opnå noget a la dette, må det foregå på et senere tidspunkt. Det kan være, at der sker ændringer i medicinalindustrien, og at jeg bliver mere symptomfri.

Jeg fortalte René om min idé med parfumen, og han foreslog plastre. Parfumeplastre. Altså allergivenligt parfume, hvor molekylerne var lavet sådan, at parfumerne ikke ændrede sig alt efter hvilken person, der bar plastret og varmen og den slags, men så plasteret til hver tid fastholdt sin duft som den var tiltænkt af producenten. How about all those good ideas! They're free!

3 kommentarer:

  1. Heh. Rikke, jeg kan lide dine ideér. Blandt andet det med parfume uret. For at være allergivendlige skal det være æteriske olier. Disse kunne frigives gennem remmen, til området ved pulsåren. Alt efter temperatur kunne det frigive en vis mængde. Jo højere temperatur, jo mere parfume. Det kræver dog en udvikling i nanoteknologi/kvantemekanik for at kunne laves. Mht de billeder du lagde ud i den forrige blog, må jeg sige at. no offence da jeg normalt ikke er til store piger, du ser vildt lækker ud. Virkelig en fræk tøs at se på. wau.

    SvarSlet
  2. den dér idé med genbrugsbutik med bøger findes allerede^^ Ihvertfald her i Sverige, i nogen af de byer der har de største universitet... Men det er ikke kun studiebøger der blive solgt uden det er jo osse "normale" bøger og så de dér gamle der koster en halv formue... Og i London (tror jeg) har/havde de jo de gamle røde telefonkiosker der ikke er i brug mere men nogen af dem er blevet til bog-bytte-plads hvor man kan ligge sine gamle bøger ind og om man finder en man gerne vil læse så er det bare at tage den^^ Der er/ var osse nogen lignende der min far bor...

    //Hatten

    SvarSlet
  3. Kim, jeg har ikke en skid forstand på det, jeg synes bare, at det lød totalt fedt - og at jeg ikke er den eneste der synes at det er en god idé, er awesome! Måske er det dig, som udvikler dem? Og tak for din kompliment.

    Hat - der findes masser af genbrugsbutikker for bøger overalt, men jeg ville have en, som var min. Det var måske ikke så meget ideen, jeg forsøgte at "sælge", men mere min "drøm" - forstår du, hvad jeg mener? Hvis du f.eks. åbnede sådan en butik, og holdt mig ajourført om hvordan det går med den, ville det nok lidt føles som om jeg lever min drøm igennem dig. Det ville være awesome - The next best thing! <3

    SvarSlet