Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 17. juni 2017

FUN with a glue GUN!

(I wish it was me...)

Dette er dagen, hvor vi fik leveret dagligvarer, og René havde så dårlig samvittighed over at han ikke havde nogen drikkepenge til den stakkels Post Nord chauffør, så han stak ham 2 mobiltelefoner. Det var godt nok ikke nye telefoner, de var brugte, og helt så gamle som HTC Sensation. Buddet har takket nej et par gange. Han er vel blevet træt af det, til sidst. Ellers har han fundet Renés idé værd at tænke over: René startede med at tilbyde ham en mobiltelefon, fordi buddet ikke havde en telefon, der kunne have Mobile Pay, og han virkelig gerne ville give ham drikkepenge. Men hele TO telefoner? Hm. Måske har buddet en derhjemme, som mangler en matchende telefon :)

I dag er også dagen, hvor jeg er nået op på 10 sider af den endelige version af min "rapport" om den nordiske mytologi, kristningen af norden og kristendommen i middelalderen, med en lille kryds omkring Satan og Satanisme, med afslutning i nutidens religion i norden. Det er jeg stolt af, for det har taget 2 dage. Jeg har ikke skrevet så meget i dag, fordi jeg er blevet opslugt af den ene hot glue video efter den anden. Hvem kunne vide at der var så mange mærkelige ting, man kunne udrette med varm lim?! Jeg ejer ikke en limpistol, dog. Men det gør René. Jeg kan ikke huske om det er noget af det værktøj jeg har købt til ham, eller om det er noget af hans eget. På et tidspunkt var han meget interesseret i træarbejde. Han købte en helvedes masse ting ind - blandt andet nogle japanske save, som kostede en formue, men som er virkelig flotte og eksklusive. Han har også købt en støvvæg, høreværn, klinger i forskellig størrelser og mange, mange andre ting. Vores ene værelse er FYLDT med træ, fordi han ville have bygget vores arbejdsværelse. Men vi tog en beslutning om at vente til vi havde fundet et sted, vi reelt set gerne ville bo. Der er altid dyr her. Som regel angriber de vores madvarer, men de har også haft gang i vores papirer og bøger et par gange, og der er blevet kasseret ting for mange tusind kroner. Vi må væk herfra, hurtigst muligt, og helst uden at tage nogle af de åndssvage insekter med os. Men hvad jeg i hvert fald er sikker på, er at slagboremaskinen og stiksaven er en gave fra mig til René.

Nu, i år, når vi når frem til november, og vi skal til at fejre vores 10 år sammen som ægtefolk (det lød godt gammel-kone-agtigt, ikke?) har jeg jeg forhåbentligt styr på gaven. Jeg har udtænkt planen. Den er hel, jeg laver selv gaven, og så donerer jeg en ting til René, som er noget, han vil blive utrolig glad for, fordi de er noget, der er vigtigt for os begge to. Men jeg er startet i god tid, og det er i går. Jep. Jeg startede i går. Bare ind mind at det "stadig er fredag" for mig, eftersom jeg ikke har været i seng, og det først er lørdag, når jeg står op :)

Kattemad til Emma - det kom tidligere på ugen, og status på det har jeg tænkt mig at føre ned i en form for "fil" på min computer eller bare et stykke papir. Den første portionspakke, hun fik, var and i grøntsagscreme, og den rangerede på 5 ud af 10. Den var acceptabel, men ikke noget synderligt hit. Så fik hun en dåse fasanpaté. Uha. 10 ud af 10. 85g spist på under 40 minutter. Jeg troede, at hun ville slikke skålen væk. Til sidst måtte vi fjerne den. Hun blev bare ved med at slå og slikke i skålen, selvom der ikke var mere i. Hun havde masser af tørfoder, men hun var bare så vild med  det der fasanpaté. I dag har hun fået en kombination af tun og kylling i gelé, og det har opnået en karakter på 8 ud af 10. Det var lidt længere om at ryge, men hun spise en del, og ret hurtigt, det var tydeligt, at det var noget, hun kunne lide - også fordi, at selvom hun spiste lidt ad gangen, blev hun ved med at komme tilbage, og der gik måske 2-2½ timer, så var det væk. Jeg er spændt på at se, hvad jeg mon kan finde på at give hende i morgen. I dag var det René, som fodrede, så Emma valgte selv.

2 kommentarer:

  1. Hej Rikke
    Det er sjovt med katte. Ret utroligt når man stiller flere dåser/pakker med mad foran dem. Man kan ikke selv lugte noget, men det kan de, de ved godt hvad for en de vil have. De har sku en utrolig lugtesans.
    Og ha en skide god lørdag :)
    V.h. Kim

    SvarSlet
  2. Skide god lørdag til dig as well. :)

    SvarSlet