Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 28. juni 2017

This is where I get pretty from now on!

Haha! OMG!  Just had the best idea EVER! Forleden tog jeg nogle billeder af mig selv, mens jeg sad ude i køkkenet og gloede mens jeg ventede på at nogle skagenslapper skulle blive færdige. Jeg synes de blev meget gode, og sendte dem til René. Han blev ret glad for dem. Det er disse billeder:
René elsker, når jeg vasker op. Af grunde, han ikke selv forstår, tænder det ham bare ekstremt meget. Måske fordi jeg altid hviler underarmene på kanten af bordet, så min røv står og svajer mens jeg smådanser, fordi jeg altid hører musik? Hvorom alting er, havde jeg udtænkt hans bryllupsgave. Jeg havde planlagt en video. Men det var en video, hvor jeg ville danse lidt (lidt) mens jeg holdt nogle skilte op, hvor der stod noget på, som jeg er i gang med at sammensætte på nuværende tidspunkt. Men pludselig, i dag, ramte det mig: Hvorfor ikke sætte en lækker sang på, sætte telefonen på selfiestangen, sætte den op i køkkenet og så ellers bare samle noget opvask og danse lidt "sexet" (hvis jeg kan huske hvordan man gør - det er længe siden) og så give ham den den video? Haha. Genialt. Jeg elsker virkelig den idé. Jeg skal bare finde den helt rigtige sang. Jeg har stadig nogle måneder til at øve mig i, og til at finde den rigtige sang. 

BTW: jeg har fået en tid på sårhelings-ambulatoriet på Bispebjerg hospital sidst i august! Woohoo! Nu krydser jeg fingre for kørsel!!!

Emma har fødselsdag i dag, hun bliver 12 år, og hun nyder det på sin egen måde. Hun har fået dedikeret dagen til sig selv, samt en ekstra dåse mad og lidt flere godbidder. Så nusse når hun vil, ingen nusse når hun ikke vil. 

Senere, når det er blevet mere mørkt, vil jeg tage et billede af mit nye makeup-område, så I kan se hvad jeg har at gøre godt med. Grunden til, at jeg ikke gør det nu, er at jeg synes at der skal den søde hyggebelysning med. Og den ses ikke i direkte sollys. Så  når mørket falder på, snupper jeg lige et par billeder, og så smækker jeg dem op, så alt bliver smukt og lækkert!

Godt! Jeg har taget 4 billeder, mens René var på wc. Vi var i gang med at se "Suicide Squad". Jeg ved ikke, om det er fordi jeg ikke har læst de originale tegneserier, men jeg synes at den film er freaking fed, og jeg skal så meget have et eksemplar af den! Yeah bitch! 

Nå, men det er her, jeg fra nu af sidder, når jeg skal blive smuk at se på. I hvert fald så længe vi bor her, og så længe mine makeup-eksperimenter bliver gode. Jeg har mange i mit makeupkatalog, som er så grimme at man virkelig ikke kan andet end at grine ad dem. Jeg så en video her forleden, og den hed noget med "Most Hideous makeup...", og den var totalt skæg. Men da jeg havde set 10 billeder tænkte jeg lige pludselig: Jeg har også uploadet billeder, som var virkelig kikset, just for the laugh. Det ville dog være totalt knusende at finde sig selv på den liste. Så jeg lukkede den video igen. Hehe. 
Jeg har 20 makeup-børster in the mail, og adskillige makeup-jars og sprays, så jeg håber at kunne stash'e op på en masse hjemmelavet makeup i løbet af juli. 

Her til aften har jeg klippet kompressionsforbindingen af mit ben, fordi jeg ikke kunne holde det ud længere. Der kommer en sygeplejerske i morgen og sætter en ny på, så jeg tænkte at det var OK. Mit ben er skrumpet med 5cm siden i torsdags, og det blev målt i går. Så fra torsdag til tirsdag, det er faktisk utrolig godt gået. Huden er blevet blød igen, og er mere medgørlig, så jeg har vasket den forsigtigt og smurt den med noget god, fed fugtighedssalve fra apoteket. 

Jeg er begyndt at sove med mit venstre ben ude af sengen, jeg sover i venstre side af sengen, og det hænger bare og dingler (vores seng er ret høj). Hver dag kæmper jeg med knæsmerter i det venstre knæ på grund af dette, og nu også smerter i det højre, på grund af vand, der er kommet i forbindelse med kompressionsforbindelsen. Damn, jeg glæder mig til alt dette er overstået! Men jeg har edderdulme også rendt meget på wc i dag!

Nå. Ude for i dag. Jeg går i seng, så jeg kan stå op og være glad i morgen! Sov godt, alle sammen, og nyd vejret, hvis I har lyst, eller lad være, hvis det passer jer bedre :)

3 kommentarer:

  1. Du dejlige danske regn jeg elsker dig.....

    Jeg håber at gæsterne på Roskilde Festivalen forstår at nyde det typiske danske sommervejr.

    SvarSlet
  2. Jeg har aldrig været på Roskilde festival... Men vejret har da været nogenlunde i dag, har det ikke? Det er dog ellers lidt en forbandelse, vejrguderne (jeg skriver om religion pt) har kastet over festivalen. Enten pisser det ned og folk skvatter rundt i mudderet, eller også bager solen ned, og alle har glemt solcremen derhjemme og bliver kommer til ligne noget som er svært brændt på. Job, f.eks. - han havde det ikke nemt, selvom hans vabler ikke kom fra solen. Så vidt jeg husker. Jeg er lidt rusten i min kristendom for tiden, fordi jeg ikke længere studerer med Jehovas Vidner :)

    God weekend til dig! :)

    SvarSlet
  3. Og fortsat god weekend til dig :)

    SvarSlet