Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 11. januar 2010

Cenneth og stolen, Casper og pigen

Tænk engang. Jeg var hos Kim & Majbrit i går, det kom ganske uventet. Det var faktisk rigtig hyggeligt, selvom jeg blev glad, da vi skulle hjem. Jeg har fået lov til at låne den yngste knægts hjemmetømrede stol. Den har jeg lånt, fordi den her hårde, mærkværdige træstol bare gør underværker for min dårlige ryg. Derfor sidder jeg i skrivende stund på en blå træstol og har sat min dyre kontorstol hen i et hjørne.

Men vi blev hentet af Kim & Majbrits den ældste, Casper, i går. Han er altså en dejlig dreng. Ja, det er han jo sådan set ikke længere, her i december blev han jo 19. Men han ser så lille og yndig ud stadigvæk. En af den slags unger, man har lyst til at rode op i håret på. Han fik sit kørekort sidste år, og han elsker at køre rundt, så vi bliver altid hentet - skønt.

Casper er lige blevet røvrendt at en pige, som han var blevet ret glad for. Det er sgu synd, men OK, man får ikke altid, hvad man gerne vil have. Casper var heldigvis ikke kommet så tæt ind på tøsen endnu, men det er jo bare heldigt.

1 kommentar:

  1. Have you ever considered publishing an ebook or guest authoring on other
    blogs? I have a blog centered on the same information you
    discuss and would really like to have you share some stories/information.
    I know my audience would enjoy your work. If you're even remotely interested, feel free to shoot me an email.

    Here is my blog: Altgold verkaufen

    SvarSlet