Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 30. januar 2010

Unavngivet

Jeg har ikke noget inspiration. Masser af ideer. Men ingen inspiration. Måske er det virkelighed, denne skriveblokade? Jeg troede at det var noget, jeg bildte mig ind... Men jeg tror faktisk, at den er her. Det vil jeg ikke acceptere. Jeg har så meget andet at slås med for tiden. Jeg gider ikke en skriveblokering også.

Men ellers skal jeg være alene i et par timer i aften. Her omkring klokken 19. René skal ind til naboen og hygge, men jeg har sagt nej tak. Jeg havde egentlig planlagt skrive, men jeg tror at jeg vil springe min irritation over at jeg ikke kan skrive over, og i stedet sætte mig til at læse den bog, jeg er i gang med, som jeg har været i gang med siden oktober,og kun har læst 2 kapitler af; "Gåden om Maria Magdalene". Jeg glæder mig egentlig til at læse den... Det har været sparsomt med koncentrationsevner, men det er nok fordi her altid er larm omkring mig. I aften er jeg alene, og så kan jeg sidde og læse for mig selv. Det lyder hyggeligt. Det tror jeg, at jeg vil gøre... Tænde stearinlys og bare tage en rigtig hyggeaften helt alene. René har været så sød at købe en ananas til mig, og jeg glæder mig sindssygt meget til at spise den, mens jeg læser.

Jeg har lavet minipizzaer i dag, de blev gode - som sædvanligt. De kan jo stort set ikke blive andet. Det er jo bare hakket oksekød, stegt, pastasauce i, op på pitabrød, godt med ost på og så i ovnen til osten er smeltet. Nemmere kan det ikke være. Det har vi spist i dag, jeg har lavet tidlig mad, fordi René skal derind ved 19-tiden og spise slik og chips, det skulle der gerne være plads til. Jeg håber at han får en superhyggelig aften. Det fortjener han, han er fandeme bundet til den seng i øjeblikket. Det er forfærdeligt at have ondt i ryggen, jeg kender det fra mig selv, og når jeg tænker på, at hans er meget være... Det gør så ondt i min sjæl at se ham sådan. Nu har han chancen for at komme ud og more sig lidt, godt nok bare inde hos naboen, men der kommer flere, han ikke kender, og selvom han siger at han ikke gider, så tror jeg at det er noget han siger fordi jeg har takket nej og ikke vil give mig dårlig samvittighed. Men han trænger sådan til det, så det skal han ikke tænke på. Jeg håber bare at han får en rigtig hyggelig aften, også selvom det måske kun bliver et par timer - hvem ved, måske kan han være derinde meget længere. Det kommer jo an på hans ryg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar