Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 3. januar 2010

Mærkelige beskeder

Jeg har fået en besked fra en, jeg ikke rigtig ved, om jeg synes om, og et eller andet sted tror jeg måske nok, at selvom den umiddelbart fremstår som en sød og venlig besked, er der noget negativt og sarkastisk over den... Jeg ved ikke hvorfor. Måske på grund af det, vedkommende plejer at skrive. Det er meget mystisk. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal reagere.

Men som noget andet, fik jeg i går en besked (alt det her foregår på blog.dk) fra en, der vist er die hard Michael Jackson fan. Vi fik faktisk en rigtig god snak,som gjorde mig i godt humør. Det var rart at opleve at andre havde lyst til at høre min mening. Et par gange er det sket at folk har skrevet til mig om råd ang. deres forhold eller hvordan de skal "score" (et grimt ord i mine øjne) en, de er forelsket i. Jeg forstår ikke hvorfor. Jeg har absolut ikke forstand på kærlighed. Jeg er faktisk bare... Ja... Jeg har aldrig haft en "ordentlig" kæreste i mere end en uges tid, og der er tale om 2 personer. Den eneste mand hvis hjerte jeg har formået at erobre, er jeg gift med nu. Jeg har absolut minus forstand på det med kærlighed. Jeg ved, hvordan jeg føler kærlighed og det er pretty much it.

Jeg er smigret over, at folk skriver til mig uopfordret for at spørge om gode råd, men jeg er bare ikke i stand til at give gode råd. Og så er jeg overrasket over, når folk engang imellem sender en besked til mig, hvor der bare står at jeg skriver gode indlæg. Det synes jeg nemlig ikke selv. Men jeg bliver da glad for det alligevel.

Mine svigerforældre kom i dag. Ret hyggeligt, faktisk. De blev ikke så længe, men det gør de aldrig, fordi de begge to har dårlig ryg, og det forhindrer dem i rigtig mange ting - de er også førtidspensionister begge to. De kan ikke være her så længe pga. smerter. Det er OK - lidt sørgeligt, men helt OK. Jeg ved godt, hvordan smerte føles. Jeg har selv ekstremt ondt i ryggen i dag. Eller: Jeg har ekstremt ondt i ryggen IGEN i dag. Men pyt med det, det går nok væk på et tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar