Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 18. januar 2010

Det er svært at være gudinde - i hvert fald hver dag

Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde at det går ned ad bakke. Jeg føler mig utrolig ked af det hele tiden, og ofte bryder jeg ud i gråd over ligegyldige ting. Jeg føler mig så fjollet, men et eller andet sted er jeg jo bare nødt til at komme igennem det. Der er ikke så mange andre muligheder.

Jeg så en musikvideo med Vast, "Free", og det mareridt, jeg har haft i adskillige år, mange af de psykoser, jeg har haft i adskillige år, dukkede pludselig op for mine øjne! Det var nemlig derfra, det kom! Jeg havde totalt glemt videoen, andet end at det var noget med en kæmpe edderkop. Men her så jeg simpelthen det hele udfolde sig. Det var ikke rart. Fik det lidt dårligt, selvom det hurtigt gik væk igen.

Men jeg har besluttet mig for, at det her sløseri ikke går længere. Jeg bliver nødt til at gøre noget ud af mig selv - HVER dag. Jeg har hidtil bare været en sjuskedorte, men René er jo også ligeglad, han elsker mig for den jeg er, og ikke den måde jeg ser ud på. Men jeg føler mig mere tiltrækkende, når jeg har makeup på, har fået barberet ben og har været i bad. Jeg vil ikke det her længere, nu er det på tide at blomstre op og ser smuk ud - hver dag - til ære for min dejlige mand, og selvfølgelig mig selv. Jeg er jo også lækker for min egen skyld.

Jeg har taget hans snak om opvask seriøst, og jeg forsøger at få vasket op hver dag, det er gået meget godt, men i går aftes tog jeg ikke opvasken, selvom jeg havde tid nok. Jeg var doven og skyllede bare af, jeg har det vildt dårligt over det, men det er svært at tage sig sammen lige nu. Men jeg gør det inden aftensmaden. Måske skulle jeg sætte et tidspunkt for det? Klokken 15:45 vasker jeg op,og efterfølgende laver jeg mad. Hvad, jeg skal lave, er endnu ikke besluttet. Men det kommer vel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar