Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 7. januar 2010

Ny kontakt

Stille og rolig dag. Jeg har været syg i en uges tid, men i dag er der bare bedring i stor stil - det er skønt. Derudover har jeg fået ordnet en masse af det huslige, der er sakket bagud fordi jeg var syg.

Jeg har også fået kontakt til en fantastisk pige, Camilla, kun 13 år er hun, og det er lidt skørt, jeg er over dobbelt så gammel som hun er. Men alligevel føles det som om vi er jævnbyrdige. Hun er utrolig klog og forstår nemt, hvad jeg siger - og vi skriver godt sammen, fordi vi har supermange ting tilfælles. Det er desværre i negativ retning, men det er rart at snakke om det med en, der har det som jeg har det - og hun har det på samme måde. Det er skønt.

Jeg har fået en e-mail fra min veninde, det var skønt at høre fra hende igen. Det er ikke så tit, at Josephine har overskud til at skrive lige for tiden, og det respekterer jeg selvfølgelig. Jeg har det jo på samme måde, jeg kunne jo også bare selv skrive til hende, men af og til virker alting bare uoverskueligt.

Jeg har fået en kopi af min psykiaters speciallægeerklæring til Køge Jobcenter, og den er godkendt af mig, bortset fra nogle enkelte småfejl, der er i den. Der står f.eks. at jeg cykler en smule - og jeg cykler aldrig. Jeg foretrækker at gå. Og hvis det ikke havde været fordi jeg havde sagt til min sagsbehandler, havde det jo været komplet ligegyldigt. Men nu er det altså ikke sådan, og så må der rettes i det. Der er også lidt stavefejl, som skal rettes, hvis det skal se professionelt ud.

Jeg lytter netop nu til Rollergirls "Luv You More". Det er skægt, for jeg kendte slet ikke Rollergirl før jeg fik al Renés musik over på min computer. Og den er faktisk rigtig god, jeg kan godt lide sangerindens stemme. Jeg ved ikke, hvem hun er. Men under alle omstændigheder er jeg godt tilfreds med mit musikbibliotek, selvom jeg for det meste lytter til det samme musik - vanedyr er man vel altid... Men engang imellem er det fedt at udforske det ukendte, og det gør jeg i musikken. For jeg er bestemt ikke fan af at udforske det ukendte på nogen andre områder. Jeg er bedst til kontrol over alting, jeg vil have kontrol over alt, der sker i mit liv, og har jeg ikke det, bliver jeg stresset. Jeg er begyndt at tænke på, hvordan jeg skal planlægge julen til næste år, og hvad der mon kommer til at ske i løbet af året, der kan anfægte, hvordan julen ser ud. Og så betyder julen ikke engang noget for mig. Der skal bare være styr på det, for ellers kan jeg ikke klare det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar