Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 22. januar 2010

Stakkels veninde

I morgen kommer Anders og Dorte, og jeg glæder mig faktisk ret meget. Jeg har fundet en lækker ret, som jeg vil lave. Eller; fundet og fundet - det er en af mine egne opskrifter, som jeg laver forholdsvis tit.

Jeg skal have ryddet op og gjort alt muligt i dag, ret træls, fordi de piller, Todolac, som jeg får mod smerter, har en aftagende virkning. Det går mig lidt på, men måske har jeg bare overanstrengt mig. Men jeg har i hvert fald ret meget, der skal ordnes her til aften. Men Anders og Dorte kommer først ved 16:30-17:00 - tiden,og det er jo fint nok. Så jeg har også lidt tid i morgen.

Men ellers snakker jeg med en veninde over msn, der har tænkt sig at lave en rigtig, rigtig dum handling. Hun er ikke på et stadie lige nu, hvor hun har brug for kritik... I hvert fald ikke fra mig. Hun har ikke brug for at blive dømt, og det vil jeg lade være med. Men jeg sidder og spekulerer på, om der mon er noget, jeg kan gøre uden direkte at sige hende imod. Jeg tror det ikke. Det er heller ikke en tæt veninde, det er ikke mit liv, og hun må selv tage konsekvenserne. Jeg er bare meget bekymret for hende...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar