Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 18. juni 2010

Foran computeren med vinden i håret

Oh dear God! Jeg er bare så... YEAH lige nu. Kan ikke forklare hvorfor. Jeg tror at det er musikken, jeg føler den, den pulserer i mine årer, jeg smager den, den kæler for min sjæl og er som balsam for mine øregange! Jeg ELSKER musikken! Jeg elsker at lytte til den, elsker at blive opslugt og taget med en storm! Haha... Det har flere betydninger, og kun JEG ved hvorfor! Hemmeligheder er rare engang imellem.

Jeg føler glæden boble i mig, selvom jeg har voldondt i livmoderen pga. "den tid på måneden". Eftersom jeg er på P-piller og regner med at fortsætte med dem et godt stykke tid endnu, kan jeg nu fastslå hvornår jeg får menstruation frem til juni 2012. Det er meget rart.

Jeg har stort set ikke flere penge tilbage til resten af måneden, men de skal altså strække. Der er heller ikke pokkers mange dage tilbage, så et eller andet sted burde det kunne holde... Det satser jeg på. Hold op, hvor jeg sveder. Eller fryser... Hmm... Det må være koldsved. Men jeg har jo så også menstruation, temperaturen stiger som regel en smule, når man når dertil i sin cyklus.

Jeg har bare så meget brug for en blæser lige nu...! Jeg må skaffe mig en lige nu... Åh, sådan... Gud, hvor er det skønt. Jeg bliver garanteret pissesyg nu... Men i det mindste har jeg hovedtelefoner på, så jeg får ikke luft i ørerne. Men hvor er det skønt at sidde her, på min plads foran computeren, og mærke vinden i håret! Netop, hvad jeg trængte til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar