Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 27. juni 2010

"What is love"

"What is love? Baby don't hurt me..." - Haddaway. Kan I huske den? Haha... Faldt lige over den i mit musikbibliotek. Jeg har den på soundtracket til "A Night At The Roxbury" - hvis du ikke har set den, så skynd for for helvede at få den set!

Hmm... Hvad har jeg foretaget mig det sidste døgn? Primært sovet, vil jeg sige. Har dog også været nede og handle og overtalt René til at lade være med at fjerne et levende hvepsebo med en frysepose, selvom vores nabo sagde at han skulle. I stedet ringer vi til ejendomskontoret mandag morgen. Ja, eller går derover. Det er nok bedre. Jeg håber at de har en løsning, nu hvor de tilsyneladende ikke har råd til at give os myregift, så vi skal slås med flyvemyrer i både for- og baghave, når flyvemyresæsonen sætter ind. PIS.

Det er måske på tide at gå i seng. Faktisk er jeg lige stået op. Men jeg kan jo sagtens gå i seng igen. Ellers kommer jeg til at tage 4 lure igen i morgen. Det går jo ingen steder. Jeg voldkeder mig bare, år Jo ikke er der, og så er søvn den lige til metode for at undgå kedsomhed. Haha. René bliver virkelig pissed, når jeg tager en lur fordi jeg keder mig.

Okay... jeg hører lyde lige nu. Stemmer fra drenge. Eller meget unge mænd. De sparker til noget. Jeg håber at de bare er på vej hjem fra eller i byen. Jeg nægter at gå ud og holde øje med naboens hus, når der er mennesker derude! Tænk hvis jeg bliver banket eller de kommer ind og banker René? Der sover sødt? Nej, du, det går ikke - Flemming is on his own!!!

Jeg tror, at jeg vil gå i seng igen. Det er trods alt nok det smarteste at gøre. Haha... Typisk mig at sove hele dagen så jeg ikke er træt om natten! Meeen... Mon ikke, jeg nok skal falde i søvn?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar