Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 11. juni 2010

Lidt om hvert, sgu - og Thomas Holm!

Jeg har haft en monsterled (kom til at skrive "mosterled" - hehe) hovedpine i dag. Jeg kunne bare dårligt blinke uden ekstrem smerte. Men så kom jeg i tanke om, at jeg ikke har drukket cola overhovedet siden tirsdag aften, og jeg sådan set er vant til at drikke.. Tja.. kun cola. Så her til aften drak jeg et glas cola, og der gik 5-10 minutter, så var hovedpinen væk. Supernice!

Jeg har fået en stafylokok-infektion i min storetå... Øv. Men det kan heldigvis behandles - jeg bruger fodbad lige nu, og virker det ikke, har jeg fået en recept på penicillin. Lægen sagde, at jeg godt kan forsøge at få betændelsen væk med fodbad. Jeg behøver ikke at tage penicillinen i første omgang.

René situation er drastisk forværret. Jeg håber at det er noget midlertidigt, der driver over igen. Hans hofte er gået i udu, og derfra har en nerve sat sig i klemme, så hans fod sover. Øv. Han har nu fået et ekstra præparat i sin medicincocktail. Og det er gigtmedicin, det er jeg ikke meget for. Men der er ikke det store at gøre ved det.

Og hey - jeg har fået vasket tøj i dag! Det er en evighed siden jeg sidst har vasket tøj, og det er skønt at der er rent tøj igen! Nu skal mine jeans bare lige tørre! Hvis ikke de er tørre i morgen, så er de det i hvert fald på lørdag. Der kommer Anders. Han skal et eller andet her, som jeg har glemt hvad er. Klippe hæk, eller sådan noget. Jeg er ikke helt sikker, det er ikke mig, som har lave aftalen.

Jeg har simpelthen så mange løse ender for tiden.. Mangler at svare på flere e-mails (faktisk 5), og jeg ved ikke, hvad helvede, jeg skal skrive, vil ikke bare fyre noget ligegyldigt af, men... Af og til er det bare svært at finde på gode ting at sige. Det er åbenbart en af disse "af og til" nu.

Og som slut vil jeg sige: Thomas Holms plade "Middelklassehelt" er helt i top! Giv den et lyt! Der er singler ude som f.eks. "Nitten" http://www.youtube.com/watch?v=vuA7dzzVcp8&feature=fvst og "Selvmord på dansegulvet" http://www.youtube.com/watch?v=Ik9MQxd8Vfw&feature=related - og resten af pladen er endnu federe!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar