Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 29. juni 2010

Smækker-lækker!

Hmm... mit længe ventede brev er heller ikke kommet i dag. Det betyder, at de har sidste chance torsdag.. Den 1. juli. For sagen blev afgjort 3. juni, og jeg ville modtage svar inden for 4 uger. Jeg har ventet og ventet. Eftersom svaret ikke kom i dag, satser jeg på i morgen! Der går der nemlig penge ind på min konto. Det kunne jo være, at jeg er heldig? At pengene går ind, inden jeg får brevet - hvis jeg da får pengene? Jeg håber!!!

Jeg som sædvanligt ufatteligt godt ud i dag. Det er utroligt, alligevel, så godt jeg kan se ud med krigsmalingen på! Så lidt, der skal til, og så smuk, jeg bliver! Yay! Den dér lyserøde øjenskygge er bare et kæmpe hit! Den fremhæver mine øjne på smukkeste vis. Jeg ville ønske, at jeg kunne taget et billede af det, men... Jeg er ikke god til at tage billeder af mig selv. Men op i røven med det - så er jeg bare lækker all by myself. Det kan jeg godt leve med!

Josephine kommer i juli og besøger mig, hvis tingene går som planlagt! Det er superskønt! Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig! Hun skal være her i en uge! En hel freaking uge! Hvor absolut fedt er det!? Jeg synes at det er det ultimativt fedeste i mit liv lige nu. Hun er hos sin mor - men jeg glæder mig supermeget til at hun får tid til at komme her! Jeg skal lige have hevet fat i hende og have aftalt noget nærmere. På fredag skal hun holde fest med Cecilie og My, så det bliver ikke i denne uge - men måske i næste, eller næste igen! Who cares - så længe hun kommer.

Jeg har fundet mig lilla rose hårelastik - og den har jeg fået sat i håret. Det ser forhåbentlig godt ud - jeg kan ikke se det i nakken. Men: jeg ville gerne have haft et spænde, der kunne sidde uden på "The Bun" og gøre hele The Bun til en rose. Men nu har jeg valgt en anden frisure i stedet for. Ganske charmerende, hvis jeg selv skal sige det.

Jeg har fundet en linje i en sang, "I held you up everytime you were down", som bare kunne være med til at skabe en fed novelle! Jeg glæder mig til at komme i gang, men må lige forme ideen lidt, eftersom jeg er temmelig idé-forladt for tiden. Men hey - sådan er det nogle gange. Det skal nok komme igen. Det gør det altid.

Jeg har overvejet om jeg mon skal få lavet en stribe et-eller-andet i mit hår. Noget smukt - sort er nok for utydeligt, men måske en lysere, brun stribe? Jeg kunne godt tænke mig, at det var en stribe, der kunne flettes og lukkes med lidt hårlak. Det ser godt ud, når der er en enkelt, tynd fletning i den ene side - ikke stram, men sådan lidt løs i det. Især hvis min skilning er lavet i zigzag - det ser bare supergodt ud. Det var en frisør, der engang viste mig det. Men der havde jeg godt nok ikke krøller... Ja, det er sgu noget sært noget - men min hår er stjernepænt, så derfor elsker jeg krøllerne!

Uh, alt for langt indlæg allerede!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar