Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 8. september 2010

Chokolade - sendt fra Djævelen!

Gravity. Crushing me.

Den tid på måneden. I overmorgen. Jeg har allerede smerter. Øv, ikke? Jeg hader de smerter. Jeg har voldondt. Jeg synes at det er irriterende. Altså, virkelig... De kan jo intet gøre. Jeg tager allerede P-piller. Dumme menstruation.

I dag har jeg trøstespist. Jeg havde brugt 17,5 point ud af 24, da jeg pludselig nedtur på og åd en kvart pakke Anthon Berg chokolade... Det er bare ikke optimalt! Det gik så godt i dag. Og så gør jeg det! Damn! Jeg har end ikke tal på, hvor mange points en kvart pakke Anthon Berg koster...! Det er bare så tragisk at jeg ikke kan lade det lort ligge! Argh!

Jeg er bare så håbløs. Jeg havde bare en herregod dag, pointmæssigt, og så smadrer jeg det på denne måde? Gud, hvor dumt. Jeg har brugt mindst 20 points på chokolade i dag. Det var IKKE meningen! Jeg har sparet og sparet så jeg havde 3,5 point til æblegrød. Og så æder jeg alt det ch0okolade...! Åh... Jeg kommer aldrig til at tabe mig. Fandens.

Men okay - jeg vidste det jo godt. Jeg har jo allerede omtalt min tvivl en gang, oven i købet i dag. Jeg er så irriteret på mig selv, og nu har jeg fået ondt i maven af alt det lede cho0kolade. Jeg er så fæl og ulækker. Jeg kan ikke klare mig selv og mit klamme ... alt. Alt ved mig er klamt.

Det var dog ikke det, dette indlæg skulle handle om. Jeg har glemt grunden til, at jeg startede det op. Men chokolade.... Jeg bryder mig ikke engang særlig meget om det... Og nu har jeg ædt så meget. Om jeg fatter mig selv...!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar