Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 27. september 2010

Kort og ikke godt

Og ynkelig som jeg er, sidder jeg her og beklager mig over min ynkelighed. Hvor ynkeligt er det på en skala fra meget til rigtig meget? Jeg skammer mig af og til over mig selv, hader mig selv, men ... Don't we all. På et tidspunkt har alle hadet sig selv. Måske et helt liv, måske i få minutter. Men selvhad, det har alle prøvet. Andet nægter jeg at tro på.

Det er tirsdag i morgen. Det betyder at min veninde kommer på besøg. Hun kommer egentlig mest for Renés skyld, tror jeg, for lige at tjekke om han har det godt. De er jo også venner. Det var denne fælles veninde, der introducerede René og mig for hinanden. Hun og hendes hund kommer i morgen. Hun skal bare være her i et par timer eller 4. Jeg regner ikke med, at hun bliver så længe. Hun er her nok omkring 10:30-11:00 og tager hjem omkring 13:00-13:30. Hun har andre planer bagefter.

Jeg har snakket med Hamid i dag. Sorteret storskrald og sat det ud. Om lidt skal jeg nok lige vaske op, så her er pænt i morgen, når min veninde kommer. Ellers... Har jeg ikke lavet noget. What so ever. Set lidt en film, "Manchete", som var F-A-N-T-A-S-T-S-K! Den er virkelig cool.

Nu vil jeg fortsætte mit utroligt kedelige og trivielle liv, i selskab med mig selv og opvasken, og med Guns N' Roses i ørerne. Yay on that!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar