Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 6. september 2010

Yeah baby!

Oh yeah! Jeg sad nede hos MOR i går, da hun sagde "kan du passe de her bukser" og kom med et par jeans i størrelse 54. Jeg afviste dem. Jeg bruger jo 56. Hun sagde "Du kan da lige prøve dem" -and so I did. Og jeg kunne passe dem! Yes sir! Rikke - nu i en størrelse 54!

Her til morgen er jeg i et mærkeligt humør. Jeg er sådan lid... Hmm... Ikke trist, ikke glad, ikke ligeglad. Jeg er. Er. Andet er der egentlig ikke at sige. I hvert fald ikke om det. Men den slags dage skal der også være plads til. Jeg mener; det er der NØDT til at være. Ellers bliver det umuligt at leve.

Jeg har lige læst et indlæg, en veninde har skrevet. Det omhandler en type mennesker, hun ikke magter lige for tiden. Og jeg falder ind i den gruppe. Det synes jeg i hvert fald selv. Jeg kunne genkende mig selv i den. Så jeg har besluttet mig for, at jeg lader hende være lidt. Altså, på msn, ikke? Jeg tror at det er bedst. Det gør jo heller ikke noget, at hun skal skrive til mig. Jeg behøver ikke altid at skrive til hende.

Efteråret er kommet. Det er en tid for mig. Jeg sidder rent faktisk og fryser lige nu. How cool is that?! Jeg må passe på, at jeg ikke bliver syg. René må ikke være syg, når han skal ind til operationen. Åh, jamen, det er jo så spændende! Jeg glæder mig så meget til at han får det bedre, at jeg har valgt at de bort fra den lille bitte risiko der er for, at det går galt. Jeg er meget positivt indstillet på den operation, men... Stadig er der da en smule nervøsitet. Selvom det er et rutineindgreb, er det alligevel svært at se helt bort fra de 3%... Men det skal nok gå. Det vælger jeg at tro på.

Mand, jeg er sulten nu... Jeg er jo startet på WeightWatchers, men i går skamåd jeg alt muligt, hjemme hos mor. Det går jo ikke. Men: op i røven med det! Sådan en dag engang imellem skal der sgu også være plads til. That's how it goes. Nu vil jeg finde mig noget spiseligt og få mig en god start på dagen.

Kæft, jeg er træt. En "Jeg har sovet for meget"-sag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar