Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 1. september 2010

Operationen!

Jeg er lidt smånervøs for Renés operation. Eller; jeg er sikker på, at det går godt, men... Narkosen skræmmer mig... Vil det være denne gang, han bukker under og aldrig vågner op igen? Hvad vil der ske? Vil det gå godt, eller falder han ind under de 3% som rent faktisk får mén af operationen? Der er mange ting, man skal tage højde for. Jeg er bange for, at han kommer til skade. René selv er også lidt nervøs -også over, at han ikke må tage visse former for medicin før operationen. Hans gigtmedicin, som har hjulpet ham ekstremt, må han ikke tage i 3 dage op til operationen.

Han skal være på Hamlet klokken 8 om morgenen. Det betyder big time myldretid hele vejen derind. Hvor det før tog 45 minutter, vil det nu nok tage halvanden time, mindst. Vi skal fandeme tidligt op.. Jeg kommer til at græde SÅ meget, når vi siger farvel. Ja, jeg er netop begyndt at græde over det nu! René er mit livs kærlighed. Tænk engang, hvis han ikke længere er her... Jaja, jeg ved godt, at man livet igennem måske har flere "mit livs kærlighed" - men René betyder alt for mig, og jeg kan og vil slet ikke forestille mig, at han dør under den operation. Jeg satser på, at de har styr på det. Og det er jo en rutineoperation. Men... 20. september bliver en svær dag. Rigtig svær. Jeg må komme igennem det. Jeg må tage det som en stærk kvinde.

Jeg skal ringe til lægen når klokken bliver 8:30. Jeg skal ringe til ejendomskontoret klokken 8:00 og så skal jeg hente medicin på apoteket. Vi har heldigvis skåret en masse af denne måneds udgifter væk (420 kroner) fordi vi købte Frisium og Yasmin i august,netop for at være på den sikre side. Nu ser det ud til, at jeg kan få to par bukser (1 par jeans og 1 par joggingbukser) og René kan få sine 2 x2GB harddiske. Dem vil han meget gerne have.

Det er så hyggeligt her om morgenen. Det synes jeg i hvert fald. Når det er mørkt udenfor, og René ligger og sover og jeg har det hele for mig selv.. Skønt. Jeg har lavet en playliste! Yay! God musik - og masser af det. Lige nu hører jeg f.eks. "Blue Orchid" med The White Stripes, og den er simpelthen så god. Vil nok aldrig ende som fan af dem, men de har lavet en masse godt.

Jeg starter på slankekur i dag. Sådan, for alvor. Nu er det fandeme alvor. Jeg vil måle mig om maven, når klokken bliver 8:00. Så bliver det spændende. Jeg vil få René til at tage et billede og lægge det ind her - så kan jeg se tilbage på det, når jeg engang er blevet tynd. Glæder mig! Det bliver hårdt at være på slankekur - men alligevel rart. Så kan jeg få al det dårlige mad ud af kroppen! Jeg voldåd IGEN i mandags. Øv. Det hader jeg, når jeg gør. Men det slutter nu. Eller; jeg må godt voldæde, men så skal det være i gratis ting som frugt og grøntsager, og der må være en notering om ALT. Det og det har jeg spist klokken det og det - det er bedst. Jeg glæder mig vildt meget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar