Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 28. oktober 2014

10 over 10 - og 5 kvarter!

10 over 10. "De" kommer klokken 10:30. Det er dem fra kommunen, som skulle have været her i går. De blev forhindret. Jeg er ret nervøs. Jeg er rastløs, og mine fingre er iskolde. Det er de typiske tegn på at jeg er nervøs. Og så, selvfølgelig, rumsteren i maven. Men jeg har allerede været på wc, så det har noget ikke noget på sig (undskyld mit wc-snak). Jeg vil lade være med at poste dette indlæg før de er gået, så jeg kan skrive resultatet med - hvis den gamle hp'er ikke crasher imellem tiden. Det gør den af og til. Men den er også fuckergammel! Den var bestemt ikke den nyeste model, da jeg fik den i julegave i 2005. Så den er sgu snart 10 år gammel. Det er da meget godt gået, synes jeg. Jeg kender ikke nogen med en 10 år gammel computer. Jeg er one of a kind! Ej, den er jo så kun 9 år, medmindre den var et års tid gammel, da den blev købt. Det kunne jeg godt forestille mig, at den var.

10 minutter. Måske skulle jeg gøre klar. Det må jeg hellere.

Jeg nåede det lige præcis på sekundet. Det var da et hyggeligt møde. Ikke noget særligt. Jeg ved ikke, om jeg er ligeglad eller skuffet. Eller glad. Hm. Det betyder ikke noget.

Hvor om alting er, vil jeg nu gå i bad. Jeg er klam. Men jeg kan blive lækker igen, bare ved at dedikere 5 kvarter af mit liv et bad og et tøjskifte. Lækkert! Det vil jeg simpelthen gøre nu. Jeg trænger til det. That's for sure!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar