Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 20. oktober 2014

Rollator, you can't beat me...

Jeg ved sgu ikke, hvad jeg sige om i dag. Julen. Hvad sker der med den? Jeg skulle holde den med de gamle og min farmor. Det er ikke sikkert, at René kan klare jul med sin egen familie, og må blive hjemme. Så holder vi jul sammen, helt alene. Mine forældre blev inviteret ind hos min bror og svigerinde. Hos Renés forældre, som er et alternativ til at holde jul alene, er der nok en tand for mange mennesker til mig. So, what's the deal? Skal jeg blive hjemme, skal jeg tage med...? Skal jeg springe på mine forældres ryg og tage med ind til min bror? Jeg har faktisk mest lyst til bare at sidde her. Lige her, foran min computer. Slappe af. Glædelig jul. Det er stadig oktober, og julekalenderne er poppet op i butikkerne. Juleslikket er også så småt begyndt at stå hist og her, og der går nok ikke ret langt ind i næste uge, før de første lyskæder er på tilbud, og så kommer julepynten, så er det bare "Merry christmas" allerede i november måned. Det føles allerede nu som en hård vinter, men nogen siger at de har hørt noget andet et andet sted fra. DMI, vil jeg tro. Det er dejligt, så, at vi lige har brugt 3.200 kroner på vinterjakker. Hooraay on that one! Give me a break!

I morgen skal jeg til hudlægen, i Kvickly og hos Lollipop. Jeps. Jeg skal ind i en kæmpemæssig (for mit vedkommende) slikbutik med slik på alle hylder, fra loft til gulv, og fra gulv til loft, alle væggene i lokalet - for jeg skal hente min pakke fra Creativ Company, som ankom dernede i dag. Jeg håber inderligt, at min pakke med billeder fra Bilka kan være i min postkasse, og at jeg ikke behøver at skrive under - hvis det skulle ske, at jeg ikke er hjemme i det tidsrum. Men der er 45 billeder i det hele, de burde for helvede kunne komme igennem min postkasse, men jeg kan ikke huske om jeg skal skrive under. Jeg er ret sikker på, at jeg bare hentede den sidste forsendelse nede i postkassen, uden at skulle skrive under eller noget. Husker jeg mon rigtigt? Det satser jeg på! René skal også på apoteket og hente sin medicin. Temmelig vigtigt, vil jeg sige. Jeg satser på, at han kommer afsted, for han har ikke nok medicin til tirsdag aften med. Jeg håber at jeg kan gå med, men jeg kan jo ikke garantere noget.

Alt det her foregår med en rollator. Jeg skal ind i en flextransport med min ROLLATOR og gå rundt med den inde i Køge midtby, inde i Lollipop og inde i Kvickly - med min ROLLATOR. Damn, det bliver grænseoverskridende. Hate that shit. Rollator, you can't beat me - don't try to resist or I'll beat ya'!" (sammensurium af vrøvl, Dizzy Mizz Lizzy og Marilyn Manson)

Jeg har spist en pakke Stimorol Lakrids på under 10 minutter, og jeg har ondt i min kæbe. Jeg skal lige have ordnet køkkenet, have taget smertestillende piller - og min aftenmedicin, kan jeg se på uret - og så regner jeg da stærkt med, at vi skal ud at gå en tur, som vi har aftalt. Bortset fra det, så kan jeg bare ikke finde min mobiltelefon! Lortet er bare VÆK! Men okay, alarmen til aftenmedicinen ringer klokken 22, så kan jeg jo høre, hvor den er henne. Eller noget. Hm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar