Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 25. oktober 2014

Depression og pandekager

Jeg er virkelig bare... Helt nede. Jeg var i bedre humør i formiddags, men ikke her til aften. Jeg ved ikke helt, hvad der skete. Jeg løb ind i en mur af depression. Jeg sidder og stener, nu, vi har gået aftentur, faktisk allerede inden klokken var 21, lige nu er den 21:40. Jeg overvejer at tjekke mælken, som er et par dage for gammel, og lave pandekager, hvis den ikke er, for der er ikke taget hul på den endnu, og det er synd at smide en hel liter ud. Desuden er jeg lækkersulten. Jeg overvejer om jeg har fået diabetes. Det eneste symptom, jeg har, er tørsten. Den er kommet snigende, tror jeg, jeg er faktisk ikke helt sikker. Men jeg dødeligt tørste konstant. Ikke som i at jeg er ved at dehydrere og får det dårligt. Men mit svælg udtørrer, og jeg kan ikke synke. Har det noget med sukkersyge at gøre? Jeg ved det ikke. Jeg ringer til min mor i morgen, tjekker med hende. Hun ved en del om det. Jeg er for doven til at søge på google.

Grunden til, at det lige er pandekager, jeg vil lave, er at jeg ikke har ingredienser til at bage en ordentlig kage. Hm. Sur røv, hm? René  kan ikke tåle pandekager, så det er lidt synd for ham. Jeg ved det sgu ikke... Jeg kan jo spørge ham. Jeg har heller ikke fået hjemmelavede pandekager i mange, mange år.

Jeg ser frem til i morgen formiddag. Min veninde møder ind klokken 8, så jeg kan chatte med hende fra klokken 8. Jeg vågner garanteret klokken 10. Vi var lige kommet ind i en god søvnrytme, men den er fucked igen. Jeg vil gå i seng tolv, halv et her i aften/nat, for så kan jeg nok godt være på benene omkring klokken 9, og forhåbentlig undgå kramper.

Jeg har fået skrevet lidt i dag, på bogen. Den er interessant at skrive på, jeg nyder det meget. Jeg skriver nok videre senere, men om ikke andet, så i morgen. Nu vil jeg se, om jeg finde noget at bruge min helt uåbnede mælk på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar