Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 31. oktober 2014

All day and all of the night

Mand, hvor er det irriterende, at jeg ikke kan komme ind i netbank og tjekke om jeg har fået pension eller ej. Jeg har jo bestilt varer for 2.000 kroner, det kunne være meget rart, hvis der var dækning for dem.

Men ih! Nu er det "i morgen"! Nu kan jeg sådan rigtig begynde at glæde mig!

Jeg har lige tabt 2 dåser sodavand ned over mine tæer. Øv! For det første havde jeg glædet mig supermeget til at drikke dem, og for det andet gjorde det rigtig ondt. Jeg har ondt i halsen, sådan lidt "jeg har ikke fået drukket noget endnu" ondt, så det er bare med at fyldt på. Derudover er klokken 10:00. Så skal jeg tage piller. Morgenmedicin.  Oh those pills. Hehe.

Det er jo snart jul... Må man vurdere. Det er nok ved at være på tide, at vi begynder at tænke på julegaver. Jeg er begyndt at hade julegaver. Det er slet ikke sjovt længere. Det er ikke hyggeligt at gå igennem december, sådan set, men omkring julen, er det hyggeligt. Med dem, man gider at bruge tid sammen med.

***

Ved I hvad? Jeg startede på denne blog i formiddags. Og nu er klokken 21:10. Jeg har ikke det helt store at sige. Ikke andet, end at jeg ikke kan holde tidsplanen. René får sine gaver ved midnat. Det er det heldigvis snart. Jeg kan dårligt vente!

Såøh...

Rikke signing off

For now

Ingen kommentarer:

Send en kommentar