Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 19. oktober 2014

Fløde eller minimælk?

"... Når regnen regner oppe på taget, har regnen slet ikke oppedaget det kan regne nul ned - vi har stoppet hullet. Det ku' regnen jo ikke regne ud!" - Bamse fra Bamses Billedbog.

Jo. Regnen siler faktisk red. Det er så dejligt - koldt, dog. Jeg har glemt at tænde for varmen, efter jeg luftede ud i går, tror jeg. Men nu fik jeg tændt den, og fik et par varmere strømper på - så går det nok. Jeg synes at det er dejligt at det regner, det er altid så hyggeligt :)

Jeg bagte en killer marmorkage i går! Ikke alene smager den vildt godt, den er så meget marmor, at den slet ikke selv kan fatte det. Dejligt, ikke? Haha. Altid dejligt når tingene lykkes. Jeg skulle bruge 1 dl fløde, men valgte at bruge 1 dl minimælk  - og  det blev den fin nok med. Jeg ved jo af gode grunde ikke, hvordan den ellers ville have smagt, men min er lækker, så det er jeg ligeglad med. Ha!

René og jeg så "Total Recall" i går, den gamle, med Arnold, og bagefter snakkede vi lidt om ham. Nu sidder jeg og tænker over det med skuespillere. Min foretrukne skuespiller er Johnny Depp. Nej, ikke fordi han er smuk. Det er jeg i øvrigt ikke helt sikker på at han er. Men grunden til, at jeg foretrækker ham, er at han ikke er bange for udfordringer. Han spiller alle mulige slags roller. Og han klarer stort set alle sammen med et virkelig godt resultat. Han er alsidig og utrolig dygtig til sit fag. En rolle som "Cry-Baby" sammenholdt med "Edward Saksehånd" - eller "Gilbert Grape", "Dean Corso", "Jack Sparrow" - og "Ichabod Crane". Han er fantastisk. Han har en bred vifte af forskellige roller, som forskellige mennesker kan lide. Dem, jeg har nævnt her, er nogen af dem, jeg selv kan lide.

Men Arnold, han har faktisk en eller anden form for charme. Ellers er det hans film, der giver ham den. Hans film, jeg har ikke set så mange af dem, men dem, jeg har, er alle sådan lidt anderledes. Ikke på grund af hans accent. Han er bare... Han er Arnold, ikke? Altså... Det er bare det. Han er Arnold. Jeg elsker film som "True Lies", "End of Days" og nu også "Total Recall", som jeg så i går. Jeg har også set ham i rollen som 'Mr. Freeze' i "Batman & Robin", men jeg kan ikke sådan rigtig huske den. Men jeg kan godt lide Arnold, jeg har faktisk bare ikke rigtig tænkt over det før i dag.

Af kvindelige skuespillere er der kun én. Der er kun en eneste, og ingen kan tage titlen fra hende. Hun er så utrolig... jamen, wauw... Jeg er altid så glad og lykkelig, når jeg så set en af hendes film, og ønsker at se den igen, eller bare en af de gamle: Angelina Jolie. Hun er bare så... jamen... Wauw... Har I set "Salt"? Se den, for Guds skyld. Se "Mr. & Mrs Smith". Se "Girl, Interrupted" - de tre film - de er et must for Angelina Jolie elskere, eller bare folk, som ønsker at se hendes film. Der er MANGE flere imellem, men dette er dem, som jeg bedst kan lide, og som jeg anbefaler ALLE at se!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar