Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 17. oktober 2014

Punktum.

Noget af det fedeste i verden kan koges ned til 5 ganske enkle ting.

  1. Man har sovet hele dagen, uden at gemme sit viskelæder væk, selvom man har en kat, som æder dem, og man så står op til et fuldkomment urørt viskelæder.
  2. Man har haft grimt hår i flere uger, og dagen før man skal se cool ud, og har vasket håret, fordi det ikke kan lade sig gøre samme dag, og sætter det med lidt saltvandsspray, og får noget af det fedeste hår, man nogensinde har haft.
  3. Man har ikke været ude at handle i 2 år, og så beslutter man sig for at gøre det, går i Netto, og er endda så modig at man tager sin rollator med, som man er svært flov over at blive set med.
  4. Det øjenbryn, man næsten kom til at barbere af ved et uheld, er vokset ud, og det ser faktisk rigtig godt ud, bedre end ellers.
  5. Man er smælderfed og køber noget tøj, som er for stort, netop som man troede at intet tøj var stort nok! Det er faktisk så stort, at man overvejer at bytte det, men beslutter sig for, at en dejlig, vamset skijakke er dejlig at have.
 Så enkelt er det. Sådan. Punktum.

I dag har jeg været i bad. "Hm. So what?" - Jeg har været i 'opretstående' bad. Jeg har ikke tyet til badebænken. Det ville jeg ønske at jeg havde gjort - men: jeg har fået menstruation, og jeg sidder simpelthen bare ikke på en badebænk og menstruerer mens jeg bader - heller ikke selvom der er huller i. Det er fandeme klamt.

Min veninde kommer i morgen. Cool. Hun er her ikke så længe, en time eller sådan noget, men det bliver rart bare at se hende :) Det er ikke noget, som sker så tit. Vi har jo også fået Emma, så nu kan hun slet ikke være her, fordi hun har allergi. Eller noget. Ellers kan hendes hun bare ikke lide katte. Hehe. Ej. Seriøst. Vi er nødt til at lukke Emma inde hos René mens hun er her, så hun ikke får det dårligt.

Nå. Der lød et skud. Hvem mon der var den uheldige denne gang?

Jamen... Jeg glæder mig virkelig til i morgen! Det bliver virkelig hyggeligt! Jeg elsker at hænge ud med hende. For det meste. Men sådan er det vel med alle veninder. Engang imellem gider man dem ikke, men for det meste er det rigtig rart.

Jeg er i gang med at lave aftensmad, gormeh sabzi, og jeg kan ikke bare sidde og skrive, selvom det ellers er hyggeligt! Men det er der så meget, der er.

2 kommentarer: