Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 9. maj 2023

Godt nyt og dårligt nyt

Hej Wordlings!

I dag er der flere slags nyheder. Jeg har lige set denne video med Judy D på YouTube

Den viser Judy og hendes bror, Rebal, rejse rundt og filme ting, de laver sammen. Jeg har selv en storebror. Vi er ikke vokset op sammen, fordi vi ikke deler mor. Vi har kun fælles far. Men jeg har aldrig været tæt knyttet til min bror. Jeg har altid været ærgret over det. Og jeg er det endnu mere, når jeg ser en video som denne. Men - i al respekt for, at han endelig, ca. et år efter hans kone smed ham ud, har han fortalt mig om sin nye forlovede, som han skal giftes med denne kommende lørdag. Han har endda sendt mig et billede af dem sammen. De er et godt par. Udseendemæssigt, i hvert fald - jeg kender intet til hende, ud over hendes navn og hvor mange børn hun har.

Min mor er faldet i dag. Hun har brækket sit ene ben. Lårbenet. Hun faldt ude i haven, og hun skulle opereres her til aften. Jeg har aftalt med min far, at jeg ringer til ham i morgen, når han har mere nyt. Men indtil videre har han fået at vide, at hun godt kan tage med til brylluppet på lørdag. 

Bella er i gang med at lære at have "seletøj" på. Det er hun, fordi vi har en transporter, som René kan bære på maven (det er en rygtaske, men han har den altid på maven) med Bella i, når de skal til dyrlægen. Normalt har hun siddet under hans jakke, men her når det er så varmt, er det noget bedre, hvis hun kan stikke hovedet op og kigge. Stort set hele overdelen er lavet af net, men der er et lille "kighul" i toppen, der kan åbnes via en lynlås. Inden i transporttasken er der en slags sele med en krog. Den krog kan fæstnes det seleværk, jeg har købt. Der er en egentlig snor med, men hun skal ikke ud at gå tur. Bella kan ikke lide andre katte. Det fik vi at vide, da vi købte hende. Bella er en loner, en lonesome panther. Men det er utroligt, jeg elsker den lille sorte slyngel så utroligt meget - men når jeg tænker på Emma, dude... Those ninjas be cutting some onions!

I morgen skulle sidste del af min fødselsdagshaul ankomme, og jeg er SÅ spændt! Det bliver overdrevet vildt og luksus at have sådan en fætter stående! I'm loving it aleady! Jeg står tidligt op i morgen, så jeg er klar til at modtage min pakke, fordi den er sendt med PostNord, og de kommer altid før fanden får sko på. 

Hvis du sidder og tænker, lige nu, "Hvad mon Rikke fik at spise til morgenmad i dag?", er jeg villig til at dele min oplevelse. Jeg har spist alle sammen. Men én bakke holder sjældent længe. 

Jeg er gået i gang med at teste nye opskrifter til René, fordi hans tal er blevet værre siden han var på nefrologisk ambulatorium sidst. I går var første dag. Vi spiste kartofler med citron og timian, jeg havde bagt nogle rodfrugter og jeg havde stegt nogle marinerede plantebaserede kødstykker. I dag har vi fået hjemmelavet sandwiches med hjemmelavet hummus og igen: rodfrugterne, selvom de i dag var stegte. Så det er en lille smule besværligt at lave alt dette mad selv, og alle grøntsager skal skrælles, skæres i mindre skiver og koges i letsaltet vand i 3-4 minutter inden jeg kan tilberede dem. Jeg går ud fra, at det er et spørgsmål om tilvænning før jeg bare ser det som noget der bare følger med. Jeg har det meget hyggeligt når jeg bare sidder i køkkenet og skærer grøntsager og lytter til et eller andet. Maden i går var virkelig lækker - mine toasts i dag var lidt tørre, men til mit forsvar var det første gang, jeg havde lavet hummus. Og den var ikke dårlig, den var bare lidt tør. Jeg skal nok få styr på det. Jeg tror, at jeg i aften, dvs. snart, laver køleskabsgrød til i morgen. Til morgenmaden. Så kan René få et ekstra måltid mad, som jeg sikkert også laver i dag. Det er meget rart at den slags er fikset.  

Nå. Ready for... Take off! See you later, alligator(s)!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar